2777
2789
عنوان

از ازدواج بدم میاد

364 بازدید | 35 پست

وقتی کسی زنگ میزنه خونمون یا به مامانم

ک‌ خواستگاره و کسی معرفیش کرده

خیلی بدم میاد

نمیدونم چرا ولی هیچ جذابیتی برام نداره اشنایی و حرف زدن با کسی ک نمیشناسمش

و جدا از اون

حس میکنم ازدواج مخصوصا از این مدل سنتی ها یعنی دنبال یکی گشتن ک نیازای جنسی پسرشونو برطرف کنه

به این مسئله ک فک میکنم حالم بد میشه

نظرتون چیه؟

باز میای یک روز تاپیک میزنی ۳۵سالم شده چرا خواستگار ندارم 

عجیبین بخداها😐😒😒😒😒😒

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نگاه جنسی دست پرورده اسلامه

وگرنه ازدواج ک فقط رابطه جنسی نیست عزیزم 

ازدواج یعنی یک نفر رو دوست داشتن خانواده خودت رو تشکیل دادن 

من بعضی وقتا میگم خدایا یعنی این برا منع ؟مال خودمه 

ازدواج یعنی تقسیم زندگیت شریک شدن زندگیتو...

💪❤️‍🔥

این نگاه جنسی دست پرورده اسلامهوگرنه ازدواج ک فقط رابطه جنسی نیست عزیزم ازدواج یعنی یک نفر رو دوست د ...

جدی دست پرورده اسلامه؟؟؟؟

خب دست پرورده فرهنگ و تاریخ ایرانی و اریایی چیه؟

جدی دست پرورده اسلامه؟؟؟؟خب دست پرورده فرهنگ و تاریخ ایرانی و اریایی چیه؟

مگه غیر از اینه

تمکین وظیفه شرعی زنه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

واقعا بی ادبی !ایشون توهین کرد باید جواب توهینشو بدی چیکار فرهنگ آریایی داری؟؟؟اگه میخوای راجع بهش بخونی یکم کتاب بخون ببین کی اولین منشور حقوق بشر رو در جهان آورد و هزارتا چیز دیگه

ای حرفو نزن ب سن من برسی میفهمی چ خبره بااینکه اصن زشتدنیستم

ازدواج نکردین شما؟

اگه اره چرا؟

الان پشیمونین از تصمیمیتون؟

میخام از تجربیاتتون بدونم و تو زندگیم استفاده کنم ممنون میشم بگین

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

ازدواج سنتی والا ک کم کسی هست این نگاه رو داشته باشه ،عجیبه نگاهت ،اسلام هم این نگاه رو ندارن هیچ وقت،اسلام محبت و دوستی زن و شوهر رو اولویت قرار داده،اینحوری نگاه نکن گاهی ی مورد مناسب پیش میاد ،من و همسرم سنتی ازدواج کردیم ،اما شش ماه نامزد واقعی بودیم نه عقد ،و واقعا بهم علاقمند شدیم و بعد عقد کردیم .و واقعا بهترین مردی هست ک می‌تونستم باهاش ازدواج کنم .

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

چه جالب فرهنگ ایران رو دوست نداری ایرانی؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝