2777
2789
عنوان

از ازدواج بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست
واقعا بی ادبی !ایشون توهین کرد باید جواب توهینشو بدی چیکار فرهنگ آریایی داری؟؟؟اگه میخوای راجع بهش ب ...

وا

چون حرف حق زد شد بی ادب؟؟!!!

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نگاه جنسی دست پرورده اسلامهوگرنه ازدواج ک فقط رابطه جنسی نیست عزیزم ازدواج یعنی یک نفر رو دوست د ...

نه گلم اتفاقا اسلام میگه زن و شوهر در کنار هم به آرامش میرسن و احکام زیادی داریم که سفارش به محبت کردن مثل این حدیث‌ها

حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام می‌فرمایند:

همیشه با همسرت مدارا کن، و با او به نیکی همنشینی کن تا زندگیت باصفا شود

پیامبر عزیز خدا صلی الله علیه و آله می‌فرمایند:

این گفتار مرد به همسرش که «من تو را دوست دارم»، هرگز از قلب زن بیرون نمی‌رود.

عجب مچکرم که اسلام رو برامون تعریف کردین بزرگوار😐😐😐

حرفهایی میزنم ک خودشون هم نمی‌دونم چقدر درسته غلطه ،اسلام دین محبت و مهربانیه ،اینو همه میدونن

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
ازدواج سنتی والا ک کم کسی هست این نگاه رو داشته باشه ،عجیبه نگاهت ،اسلام هم این نگاه رو ندارن هیچ وق ...

چندساله ازدواج کردین؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
حرف حق!الله اکبر واقعا در مورد فرهنگ ایران مطالعه داشتین؟اگه نه من بحثی با شما ندارم

خب مشخصه منبع مطالعات شما از کجا بوده

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
چندساله ازدواج کردین؟

من نوشتم گ ازدواج کردم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
جدی دست پرورده اسلامه؟؟؟؟خب دست پرورده فرهنگ و تاریخ ایرانی و اریایی چیه؟

اگر سخنان و تاریخ رو بخونی میفهمی ک در کتاب زرتشت اینگونه نوشته شده که اگر همفکرت را نیافتی پس ازدواج نکن 

تک همسری باب بود زنان مایع افتخار بودن

حق تمام دین ها یکیست و کسی را ب زور ب دین خود وادار نکنید

زنان هم با مردان برابرند 

نام اریایی ها در تاریخ ثبت شده که اعراب و اروپایی ها ب هیمن دلیل با ایرانی ها مشکل دارن تاریخ از ان ما بوده و الان قصد دزدیدنش رو دارن

اما اسلام چی میگه ی کلید ۴ تا قفلو باز میکنه؟

زنان ننگن برای تاجو تخت باید پسر باشی؟

برترین دین اسلام است بکشید و زنانشان را ب بردگی بگیرید هرانکس ک مسلمان نشد؟

دیه تخ...م چپ یه مرد با کل هیکل ی زن برابره؟

بحثی نمیمونه

💪❤️‍🔥

نه گلم اتفاقا اسلام میگه زن و شوهر در کنار هم به آرامش میرسن و احکام زیادی داریم که سفارش به محبت کر ...

بفیه روهم خوندین؟

حرف حق!الله اکبر واقعا در مورد فرهنگ ایران مطالعه داشتین؟اگه نه من بحثی با شما ندارم

بله حرف حق

من که بله داشتم

اما شما رو نمیدونم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

من خودم به شخصه برای خودم ازدواج سنتی رو دوست ندارم. 

یعنی اون مدل که مادر و خواهر پسر بیان بپسندن و بعد تازه پسره بیاد و ... 

من برای خودم ترجیح میدم انتخاب اولیه توسط خودمون باشه و بعد آشنایی خانواده ها. 

همچنین نیاز جنسی چه برای خانم و چه برای آقا ، یک مسئله کاملا طبیعیه و اینطور نیست که فقط برای پسرها باشه. 

یک بعد از ابعاد ازدواج ، همین مسئله جنسی هستش. 

خب مشخصه منبع مطالعات شما از کجا بوده

عزیزم واقعا همه آدما حتی اونایی که ایرانی نیستن میدونن چقدر فرهنگ ما غنی با وجود کوروش و زرتشت و ...

کتابای مختلف هست در مورد این افراد و فرهنگ ایرانی بخواین میگم بهتون

من نوشتم گ ازدواج کردم

متوجه نشدم