2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سردرد بخاطر عصبانیت؟ یا میگرنی چیزی داری

نمیدونم چمه سردردم از گوشام که سنگین میشه شروع میشه به دوره سرم و چشام میره خیلیییی بده خیلیییییی جدیدا گردنم و شونه هامم درگیر شده 

من دوقطبی ام گاهی انقدر عصبانی میشم یکی اون داخل میگه بابا انقدرا مهم نیس چرا رسیدی به مرز جنون . ام ...

منم اینجوریم کم مونده یکی رو بکشم 🥲اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم به عواقبه کارام فکر نمیکنم فقط دلم میخواد خودمو خالی کنم 

منم اینجوریم کم مونده یکی رو بکشم 🥲اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم به عواقبه کارام فکر نمیکنم فقط دلم ...

چکار کنم ژنتیکه همینه که هست سعی می کنم آروم باشم گاهی میشه گاهی نمیشه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
چکار کنم ژنتیکه همینه که هست سعی می کنم آروم باشم گاهی میشه گاهی نمیشه

میدونی خیلی قضاوت میکنن باز برای همین حسم اصلا نمیفهمننت شرایطم خیلی یده 

نمیدونم چمه سردردم از گوشام که سنگین میشه شروع میشه به دوره سرم و چشام میره خیلیییی بده خیلیییییی جد ...

احتمالا سردرد تنشی داری 

کدوم شهری؟ نوروفیدبک و امتحان کن واسه سردرد خیلی جوابه ولی قبلش مطمئن شو دلیل سردردت چیه

میدونی خیلی قضاوت میکنن باز برای همین حسم اصلا نمیفهمننت شرایطم خیلی یده

فاصله بگیر از آدما

روزه سکوت بگیر

تا بهتر شی

کم برو بیا با ملت

جای شلوغ نباش

خوابت رو تنظیم کن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️