2777
2789
عنوان

خواهر برادر ناتنی

139 بازدید | 8 پست

چجوری بعضیا کنار میان ؟ من یکی از فامیلامون دوتا زن داشته الان خیلی تابلو به بچه دومش بیشتر اهمیت میده تا اولیه بعد اون یکی هم مشکلی نداره نه اینکه مشکل نداشته باشه ولی اصلا انگار نه انگار ، شما همچین شرایط مشابهی رو دیدید؟ عکس العمل ها همینشکلیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سه سالگی نامادری داشتم نامادریم خیلی حرومزادس تقریبا ۱۲سال بچه دارنشد تا وقتی بچه نداشت بگی نگی باما خوب بود اما همین ک پسردار شد ازاین رو ب اون رو شد کل مال و اموال بابامو کشید بابا.

بابام ازترسش ب ما ی هزارتومنم جهازندادسیسمونی نداد.ب ما گفت اول خدابعدهمه زندگیم زنم و بچهاش دوتا بچه دخترپسرداره 

منوخواهرمم از ی مادریم خواهرم طلاق گرفت بابام مهریشو کشید بالا الان خواهرم تو ی زیرزمین ۳۰متری زندگی میکنه مستاجره سالی ی بار شاید عید ب عید ده دقیقه همو ببینیم. زیاد رفت امد نداریم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخه بازم نمیشه انقدررر. بی تفاوت بود چند دفعه ام به شوخی ازش پرسیدن خیلی عادی برخورد کرده

شاید بنده خدا خواسته بپیچونه و جواب واقعی رو نده خب

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ناتنیه دیگه هیولا که نیست بازم از خون ادمه 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شاید بنده خدا خواسته بپیچونه و جواب واقعی رو نده خب

نه برعکس ما تا به حال هیچ حرفی از مشکل این دو نفر باهم نشنیدیم انگار همه چی عالی باشه اما خیلی تابلوعه که باباهه فقط از لحاظ مالی ساپورتش میکنه و نسبت به زندگیش بی تفاوته