2777
2789
عنوان

من نمیخوامممم کتاب بخونمممم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست
وااااییی ننههههعزیزززززممم🥲هعی خودامنم دوازدهم تجربیمامسالو گفتم برا نهایی بخونم سال بعد کنکورییه ن ...

😂❤️

عزیزمم تو جایگاهی نیستم نصیحت کنم❤️

ولی خب تجربمو دراختیارت میزارم🌱

من پارسال کلا نصفه میخوندم درسارو مرور نکردم

بعد عید نخوندم

خییلی ضربه خوردم

اگه بر میگشتم دوازدهم از همین امروز هردو رو سعی میکردم هندل کنم،(چون اگه کنکوری بخونی مفهومی خوندی و مفهومیم بخونی واسه نهایی یه مرور کنی هم حله)

تایم امتحانای نوبت اولم هم کنکوری خوندنو صفر نمیکردم

حداقل مثلا امتحان زیستدارم یک ساعت فقط یک ساعت ازش تست میزدم

سخت نمیگرفتم به خودم

عمیق تر درس میخوندم🥲

و اینکه عزیز دلم🫂نمیدونم اینطور که میگی درست باشه یا نه (مشاور من مخالف همیچین روندیه) ولی اینو بدون سال دیگه شرایط سخت تر میشه!مثلا اونایی که امسال یازدهم هستن خییلی زیاد زمین شناسیشون تغییر کرده و سخت تر شده،و الان منه پشت کنکوری باید برای ترمیم خرداد زمین شناسی اینارو بخونم ولی برای کنکور زمین شناسی سال گذشته(کتاب کسایی که پارسال یازدهم بودن و امسال کنکورین)

حرف آخرم بهت اینه که نا امید نشو،از الانم وقت داری،شانستو امتحان کن کنکوریم بخون در کنار نهایی،سعی کن امسال بری دانشگاه

من پارسال فکر میکردم اگه پشت بمونم شرایطم خیلی بهتر میشه ولی خب...هم از نظر روحی داغوون شدم هم از نظر اراده و انگیزه

البته خب روحیه ها متفاوته برای من اینطور بود🌱

نمیدونم امیدوارم حرفام یکم کمت کرده باشن،ببخشید طولانی شد🤍

موفق باشی🌱 

موفق باشی زیبا

ممنون قشنگم

همچنین🤍

میدونم خودت چقد عاقلیاا ولی اصن کم انگیزت نکنه حرفایی که میگن با پارتنر نمیشه درس خوند.

من خودم پارسال یه همکلاسی داشتم که سه سال بود عقد کرده بود،ولی یه رشته خیلی خوب قبول شد

تلاش خودتو کن🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂❤️عزیزمم تو جایگاهی نیستم نصیحت کنم❤️ولی خب تجربمو دراختیارت میزارم🌱من پارسال کلا نصفه میخوندم در ...

الهی چقدر سخت🥲🥲

من میگم اگر امسال قبول نشدم بمونم پشت کنکور

فک نمی‌کنم قبول شم خیلی‌ نا امیدم ولی واقعا میگم داره همه تلاشمو میکنم

الهی چقدر سخت🥲🥲من میگم اگر امسال قبول نشدم بمونم پشت کنکورفک نمی‌کنم قبول شم خیلی‌ نا امیدم ولی وا ...

اره خیلی

ایشالا که میشی

ولی خب اره باید برای پشت موندن منطقی تصمیم بگیری 

مثلا من الان اوضام با پارسال زیاد فرقی نکرده

🌱

😂❤️عزیزمم تو جایگاهی نیستم نصیحت کنم❤️ولی خب تجربمو دراختیارت میزارم🌱من پارسال کلا نصفه میخوندم در ...

واقعا ممنونم ازت بابت راهنماییات لطف کردی واقعا❤️🫂

میتونم درخواست دوستی بدم اگه سوالی داشتم بپرسم

اینکه کلی زحمت کشیدی و تایپ کردی برام‌ ارزشمنده واقعا😍

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
واقعا ممنونم ازت بابت راهنماییات لطف کردی واقعا❤️🫂میتونم درخواست دوستی بدم اگه سوالی داشتم بپرسماین ...

خواهش میکنم عزیزم🫂

اره حتما خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم❤️