2777
2789
عنوان

من نمیخوامممم کتاب بخونمممم😭😭

186 بازدید | 40 پست

واییی من روانی شدمممم

امتحان فارسی دوزادهم توفف تو این زندگیی 

فردا هم بیشتر وقت نداریممم الانم هیچی نخوندم 

زنگ بزنم بنظرتون به نامزدمم بریم بیرون ی دور کوچیک؟

ده روزه نرفتم بیرون همینطور میخوندم💔

عییی زااان

نامزدت چن سالشه؟

خوشا ب سعادتت تو با نامزدت میری دور میزنی من باید بشینم گریه کنم حالم خوب شه بعد بشینم فارسی بخونم😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

دیگه کسی که نامزد و درگیر نامزد بازیه که نمیتونه همزمان درس ام هندل کنه

واقعیت اینه که اگر کسی میخواد توو درس موفق باشه باید هیچ گونه رابطه ی عاطفی ای نداشته باشه.

حالا که در شرف ازدواجی بیخیال انقدر برا درس سخت نگیر

شل کن

چون نمیتونی دو تاشون کنار هم خوب هندل کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عییی زاااننامزدت چن سالشه؟خوشا ب سعادتت تو با نامزدت میری دور میزنی من باید بشینم گریه کنم حالم خوب ...

هیچییی نگووو

شایدم نرفتم عررر

از صبح اومدم همینطور عرر می‌زدم مامانم میگه زنگ بزن بیاد ببرتت بیرون روانیم‌ کردی😭😂

۲۶ سالشع

دیگه کسی که نامزد و درگیر نامزد بازیه که نمیتونه همزمان درس ام هندل کنهواقعیت اینه که اگر کسی میخواد ...

گفتی شل کن یاد این افتادم ک میگفت شل کن تا لذت ببری😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
دیگه کسی که نامزد و درگیر نامزد بازیه که نمیتونه همزمان درس ام هندل کنهواقعیت اینه که اگر کسی میخواد ...

این چ حرفیه میزنی😐

نامزدم نمیاد خونمون من واقعا میخونم برنامه دارم 

امشبم بعد دو روز میخواد بیاد 

من باید کنکور قبول شم ینی چی 

این حرفت اصلا درست نیست

هیچییی نگوووشایدم نرفتم عررراز صبح اومدم همینطور عرر می‌زدم مامانم میگه زنگ بزن بیاد ببرتت بیرون روا ...

اگه حالت بهتر میشه برو حتما

منم ببر با خودت قول میدم لحظات عشقولانتونو خراب کنم فقط🤣❤️