2777
2789
عنوان

بی محبتیه مادر با چی جبران میشه⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 64 پست
مث ملکه ها باهاش رفتار میشه بازم ناراضیه

خب ببین تو اون رفتارا رو دوست داری ولی برات انجام نمیدن خواهرت دوست نداره ولی انجام میدن

هر دو طرف ناراضین چون مادرت بلد نیست برا هرکدومتون باید چیکار کنه

دقیقا چکار میکنه که این برداشت رو میکنی؟یاچی میگی ؟

مثلا اگه با خواهرم بحثم بشه صددرصد خواهرم مقصر باشه بازم طرف اونه 

ی چیزی خراب بشه مادرم جا اینکه به اون چیزی بگه منو سر زنش میکنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اون محبیتی ندیده و بلد نیست محبت کردنو ولی تو رو خدا وو اونطوری نشو🧡

پس چرا برای خواهرم بلده؟؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خواهر نداره دیگه برای چی دستو پا بزنم نداره

نمی‌دونم بخدا ببین مادر منم ظاهری جوری بود ک فک میکردی مارو دوست ندارع ولی در واقع برای ما جون میداد حتی آنقدر سیاست داشت وقتی صدامون میزد یبارش دوبار نمیشد 

چند سالته خواهرت چند سالشه

21و خواهرمم15

به خدا من سن این بود رفتاراشون انقدر بد و غیرقابل تحمل بود ک حدو حساب نداشت 

خب ببین تو اون رفتارا رو دوست داری ولی برات انجام نمیدن خواهرت دوست نداره ولی انجام میدنهر دو طرف نا ...

(: 

ماسه تاخاهر بودیم مادرپدرم خاهروسطی را دوست داشتن، اونقد محبت میکردن بهش همیشه تو کل فامیل حرف این خاهرم بود که قشنگه زرنگه باادبه خوبه اما من وخاهرم همیشه فحش خور وکتک خور بودیم خاهرم که به همه همکلاسی هاش گفته بود سر راهیم از بس کتک واذیت میشد،خیلی روزهای بدی بود هرکاری کردیم برای دیده شدن برای یکم محبت اما بیفایده بود

لوس بازی های نو جونی بزار کنار. اخلاقتو عوض کن درست رفتار کن تا دوست داشته باشه

من باید کاری کنم ک اون دوسم داشته باشه؟؟؟؟؟ 

هزچی میگه جز بله وچشم چیزی نمیشنوه هرکاری بخواد میکنم جون میدم براش اما کافی نیست (: 

ماسه تاخاهر بودیم مادرپدرم خاهروسطی را دوست داشتن، اونقد محبت میکردن بهش همیشه تو کل فامیل حرف این خ ...

(: 

جزئیات رو بگو کلی نگو .دو مورد بگو

مثلا من اگه نرم سر سفره ی شامو ناهار مهم نیست حتی غذا هم نگه نمیدارن برام 

اما خدانکنه ک خواهرم نیاد ده هزار بار صداش میزنن میرن بالاسرش چکش میکنن 

ی بشقاب براش میذارن کنار ک پرنسس از خواب پاشد بخوره 

21و خواهرمم15به خدا من سن این بود رفتاراشون انقدر بد و غیرقابل تحمل بود ک حدو حساب نداشت

کلی زخم و تروما از مادرت تجربه کردی ولی اونم بار اوله داره زندگی میکنه علت رفتارشو نمیدونیم ممکنه تربیتش باشه یا شباهت تو به کسی که دوسش نداره یا اصا هرچی ولی علت رفتارش که به درد تو نمیخوره الان. شروع کن به مستقل شدن منظورم جدا شدن ازش نیس منظورم اینه که از پس خودت بر بیای همین باعث میشه اون خلأ هایی که داشتی رو کم کم خودت ترمیم کنی

من باید کاری کنم ک اون دوسم داشته باشه؟؟؟؟؟ هزچی میگه جز بله وچشم چیزی نمیشنوه هرکاری بخواد میکنم جو ...

اصلا درکی ندارم ازین موضوع . شاید شبیه عمه هاتی 🤣🤣 بابا وله کن . درستو بخون ازون خونه برو . نهایتا تا ۱۸ اونجایی . کلی کار خوب میتونی برا ایندت بکنی . دختر بوده باباش بهش تجاوز میکرده . تو چی میگی .. پدر مادر هایی هستن که نابود میکنن بچشون رو .  مهم خودتی رشد کنی. اینو بهونه قرار ندی گند بزنی به زندگی . 

کلی زخم و تروما از مادرت تجربه کردی ولی اونم بار اوله داره زندگی میکنه علت رفتارشو نمیدونیم ممکنه تر ...

من محبتشو میخوام ی بچه هرچقدرم بزرگ بشه قد بکشه بازم محبت مادر میخواد(: 

خستم اصلا من خطا کار اصلا من بد عالم 

اخه مادرمه باید دوسم داشته باشه