2777
2789
دیپلم تو بگیر وحتی اگه شد دانشگاهتم برو،من کلا ادم باهوش وموفقی ام تو رده ی خودم اما دیپلم ندارم وبا ...

شمام میتونی بری بزرگسالان دیپلمت رو بگیری ...حتما برو حیفه 💗

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغلتون چیه؟ الان شغل حرف اولو میزنه

اتفاقا تحصیلات هم هنوز جایگاه خاص خودشو داره 

لایت یاد گرفتن چه ربطی به درس نخوندن داره 

درستو بخون دیپلم بگیر بعدم از همون لایت پول دربیار برو دانشگاه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اون آدم فراری نباش که بخاطر فرار از درس می‌ره سراغ شغل تا از رنج درس نجات پیدا کنه 

قبول دارم نظام آموزشی افتضاحه ،قبول دارم معلما اکثرا خوب نیستن شما کارت نباشه فقط برو دیپلم بگیر 

من خواهرم معلمه خیلی از شاگرداش کنار درس کار میکنن اکثرا هم آرایشگری .شما اونی باش که کنار درسش کار می‌کنه تا دیپلم .بعدش دیگه تخصصی کار کن 

ضمن اینکه بعدا ممکنه پشیمون بشی و بخوای بری دانشگاه .دانشگاه رفتن تو سن بالا  خیلی ساده تر از دیپلم گرفتن تو سن بالا هست 

من خیلی از آرایشگرها رو میشناسم که درآمد فوق العاده دارند ولی دیپلم و مدرک دانشگاهی ندارند واین شده براشون عذاب که چرا دیپلمشون نگرفتند

پس همه این خانمها که بهت میگن دیپلمت بگیر از آینده خبر دارند میدونن پشیمون میشی 

حتی اگه به هیچ دردت نخوره بعدها حسش از اینکه داریش بهت انرژی مثبت میده 

به پول برسی مدرک تحصیلی نداشته باشی میشه یه حسرت روی دلت

من خودم سن تو بودم دیپلم آرایشگری گرفتم پدرم گفت برات سالن میزنم اما قبول نکردم گفتم میخام برم دانشگاه 

رفتم دانشگاه یه کارمند شدم 

والان میگم ای کاش آرایشگری ادامه داده بودم درآمدش زیاد

من ۳ تا سه ماه تعطیلی میرفتم آموزشگاه آرایشگری 

مدارس باز می‌شد می رفتم مدرسه بعد دیپلم گرفتم رفتم دانشگاه

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند...