2777
2789

من مریض بودم دو روز خونه موندم حالم بد بود بعد بمن گفت حاضر شو بیام دنبالت بریم بیرون منم گفتم عزیزم کجا بریم گفت حالا تصمیم میگیریم اومد پیشم گفت کجا بریم منم چون مریض بودم واقعا چیزی میلم نمیبرد گفت کجا بریم گفتم نمیدونم بعد گفت بریم دیزی بخوریم من گفت نه من دلم نمیخواد بعد چند دقیقه قاطی کرد و سرم داد زد که اومدم با تو بیرون حالمو بد کردی یدونه تصمیم نمیتونی بگیری منم عصبانی شدم گفتم شعور و درک نداری بفهمی نامزدت مریضه بزن کنار من پیاده میشم گفت مسخره بازی در نیار منم سرش داد زدم اونم زد کنار رفتم خونه دیدم یه پیام داده براتون اسکرین میزارم منم برداشتم برگه هارو پاره کردم عکسشو براش فرستادم نوشتم تموم شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم باید درک داشته باشه بنظرم

وقتی اماده شده نشسته تو ماشین و تو خیابونن یعنی حالش بد نبوده....لوس کردن های بیخود و بیفکر و بیجا رابطشون به چالش کشونده...ادم باید درک و سیاست باهم داشته باشه

وقتی اماده شده نشسته تو ماشین و تو خیابونن یعنی حالش بد نبوده....لوس کردن های بیخود و بیفکر و بیجا ر ...

عزیزم من خودم رو الکی لوس نکردم یکبار من مریض بودم و توقع داشتم منو درک کنه و یکم نازمو بکشه چون اون وقتی مریض میشه من هرکاری از دستم برمیاد براش انجام میدم