2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراااا؟خب دکتر خودت تااخرش تازایمان کنارت باشه بهتره ولی گاهی پیش میاد من بارداری دومم تا زایمانم شهرستان بودم و دکترزایمانم کسی دیگه بود خیلی اذیت شدم اصلا دکتر باتجربه ای نبود منم سزارینم بااینکه دوبرابر پولی که میخواست شوهرم بهش داد ولی خیلی اذیت شدم خیلی من که ازش نمیگذرم خداهم ازش نگذره

خوب چرا یه دکتر خوب انتخاب نمی کنی که پیش همون زایمان کنی

دکتر زایمانم فامیله

ولی خب یک ساعت راهه 

اینکه مدام بخوام برم بیام نمیشه

ولی سزارینو میخوام پیش فامیل باشم

رئیس بیمارستان هم هست

چراااا؟خب دکتر خودت تااخرش تازایمان کنارت باشه بهتره ولی گاهی پیش میاد من بارداری دومم تا زایمانم شه ...

دکتری ک شهر خودم انتخاب کردم معروفه کارش خوبه

دکتر زایمانمم ک فامیله اونم با تجربس خوبه

فکر نکنم از نظر اخلاقی کار خوبی باشه چون دکتری که در طول بارداری میری مثل پروژه ای هست که آخرش ثمر میده برای یک مهندس (از نظر مالی) اون دکتر هم زایمان ثمره ی ۹ماه ویزیت هست میدونم که هربار ویزیت رو میگیره ولی هزینه زایمان هم براش مهمه

از نظر پزشکی هم بالاخره ۸ماه اون شرایط شما رو بررسی کرده و بیشتر روی شما تسلط داره تا دکتر جدید

فکر نکنم از نظر اخلاقی کار خوبی باشه چون دکتری که در طول بارداری میری مثل پروژه ای هست که آخرش ثمر م ...

ولی من اینکارو میکنم

سلامت و راحتی خودم و بچم اولویته تا اینکه از نظر دیگران ادم خوبی به نظر بیام