2777
2789
عنوان

مشورت می‌خوام امروز مراسم پدر شوهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست
حق با شوهرته ولب مادرشوهرتم شاید میخواست دخترش یکم اروم شه با دوس پسرش باشه

نگفت که نگرده با پسره گفت نیازی نیست هر ب پسره بیاد تو خونه هر دقیقه وقتی هنوز حتی انگشتری ام نزاشته و نخواسته بزاره

حق با همسرته مگ خونه بزرگتر و مرد نداره؟خانوم ها احساسین اونم حتما چرب زبونی کردهکاش میرفتن تحقیق و ...

شوهر منم همین و میگه اصلا نمیگه من چون داداششم بزدگترشم میگه دوست باشن ولی نیازی نیست هر دقیقه بیاد تو خونه این حرف شو کسی درک نمیکنه مادر شوهر منم بخاطر اونا از شوهر من دور شد شوهر منم گفت خوش باشین باهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطع ارتباط غلطه الان پدرشم از دست داده مادرم از دست بده سختش میشه

منم راضی به قطع رابطه نیستم ولی آخه تو هیچ کاری از شوهر من نظر نمی‌خوان ولی سر حرف که میشه میگن ما دلمون به تو گرمه شوهر منم هر چی میگه اصلا انگار نه انگار

پس خونواده هیچ ارزشی نداره ؟

خانواده ی همسرت شما و بچه هاتی 

پدر و مادر و خواهر و برادر بستگان حساب میشن

خانواده و فامیل بینهایت باارزشه اما نه وقتی که بخوان جای هم تصمیم بگیرن یا تو کار هم دخالت کنن و چون دخالتشون ندادن قهر کنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan