2777
2789

امروز مراسم سوم پدر شوهرم بود خواهر شوهرم با یه پسره دوسته مادر شوهرم پسره رو به عنوان داماد معرفی کرد شوهر منم گفت پسره مردم و بی هیچ مراسم و رسم و رسومی آوردی تو ی خونه ازین قضیه ناراحت شد گفت من که نمیگم خواهرم با کسی نباشه حداقل به من که داداششم احترام میزاشتی و پیام داد دیگه خونتون نمیام وقتی تو هیچ چیز با من مشورت نمیکنین 

مادرشوهرم جای اینکه حق و بده به شوهر من بیشتر ازش دلخور شد و طرف دخترش و پسری که هنوز نه به داره نه به باره داماد خونواده بشه رو گرفت 

یعنی کار شوهر من اشتباه بود؟ اونطرف غم باباش از یه طرف حرکت مادرش خیلی ناراحته گفت دیگه با مادرم کاری ندارم من حق و بهش میدم بهش گفتم هر طور صلاحته نمیخوام ناراحت باشه 

حق با همسرته مگ خونه بزرگتر و مرد نداره؟

خانوم ها احساسین اونم حتما چرب زبونی کرده

کاش میرفتن تحقیق و حداقل یه جلسه خواستگاری چیزی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با خواهرشوهرته 

واسه چی با شوهرت مشورت کنن ؟ مسئول خانواده اس یا مشاور خانواده ؟ 

ولی بازم شما دخالت نکن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب خیلی زود شوهرت گفت من دیگه نمیام،

یکم ملایم تر،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حق با همسرتونه 

اما شاید  میخواستن بیان خواستگاری  که این اتفاق افتاده  مادرشوهرتون بخاطر اینکه اگر یمدت دیگه اومدن مردم  نگن چرا انقدر زود ازدواج کرد بعد مرگ پدرش 

اما بازم کارشون خوب نبوده

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
خب خیلی زود شوهرت گفت من دیگه نمیام،یکم ملایم تر،

نه آخه گفت باشه مراسم اومد مشکلی نیست دیگه نیارین تو خونه کی آخه پسری که خواستگاری نیومده رو میاره خونه اونم معرفی میکنه میگه اگه کات کنه برای تو مهم نیست من داداششم به من هیچ احترامی نمیزاری حتی