2777
2789
عنوان

آبجیا میشه راهنماییم کنین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 98 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ بچه داری شما؟والا خواهرم همش دنبال شوهره برام😂زیاد قیافه خوشگلی ندارم پولدار هم نیستم که اندام ...

😂😂😂😂

بچه نگو آتیش پاره دارم 😂😂

به ابجیت بگو مگه نونمو تو میدی که میخوای از شرم راحت بشی😑😐

البته خواهر برادرای همه همینن

میرم خونه بابام داداشم میگه خودشو بیرون کردیم رفت دوتا دیگه با خودش آورد😂😑😑

بعضیا از دور پاچه گیرن از نزدیک گربه ملوس😂😑

ایشون هم همینطوره😂😭

حتما مامانش گفته با غریبه ها حرف نزنه😂😂

یه ابجی سلیطه ای داره که دومی نداره. تنها کسی که باهاش میسازه و تحملش میکنه همین پسره😂😂

خب اگه تو فضای مجازی به پیج فیکت پا بده که یعنی آدم درستی نیست سعی کن تو واقعیت حسش رو با کمک کسی که ...

تو فضای مجازی پا نداد اصلاااا😂

یه دونه دوست دارم، که این آقا پسرو میشناسه

اون خودش رو این پسره کراشه شدید! اما مستقیم بهم نگفته ولی من از حرفاش فهمیدم

😂😂😂😂بچه نگو آتیش پاره دارم 😂😂به ابجیت بگو مگه نونمو تو میدی که میخوای از شرم راحت بشی😑😐البته ...

😂😂😂😂الهییی خدا نگهش داره

نه میگه خواهر دیگه سنت بالا بره ذوقت برا زندگی کم میشه نمیتونی عاشق شی ها😂🤦🏻‍♀️

تو فضای مجازی پا نداد اصلاااا😂یه دونه دوست دارم، که این آقا پسرو میشناسهاون خودش رو این پسره کراشه ...

آخ این بده مثلث عشقی 

ولی خب اگه واقعا دوستش داشته باشی یه راهی پیدا می کنی که بفهمی یه جوری سر راهش قرار بگیری که مثلا اتفاقی دیدیش به بهانه این که آشناس باهاش سلام علیک کنی

تو زمینه هایی که میدونی اطلاعات داری مطالعه کنی و یه سوال هوشمندانه ازش بپرسی

نسبتتون چیه که زیاد رفت و آمد دارید

دوست خانوادگی هستیم

در یه مواقعی از شب(بدون حضور اون آقا پسر) خانوادش خونمون موندن، خوابیدن به قول معروف نون و نمک همو خوردیم 🤷🏻‍♀️

آخ این بده مثلث عشقی ولی خب اگه واقعا دوستش داشته باشی یه راهی پیدا می کنی که بفهمی یه جوری سر راهش ...

باورت میشه وقتی بعد چند وقت دیدمش با خانوادش حال احوال پرسی کردم ولی به این بشر سلامم نکردم🥲😂

اونم زیر چشمی نگاهم کرد فقط! یه بار دیگه هم که دیدمش پست سر آبجیم قایم شدم😂😂

اصلاح می کنم می دونی اطلاع داره

مهندسی طراحی داخلی میخونده

آخه من چه سوالی راجب مهندسی طراحی داخلی داشته باشم؟😂😭

من خودم ریاضیو از 6 دبستان به قبل بلدم فقط 😂😂🤷🏻‍♀️