اینکه مجلسی بشه. طی ۶ سال آشپزی اینو فهمیدم که فقط و فقط راز خوب شدنش. اینه که پیاز و خلالی و بدون سرخ شدن بریزی که آب بندازه و با آب پیاز طعم بگیره. آب هم کم اضافه کنید. مرغ و هم اولش سرخ کنید بعد روی پیازای خلالی بچینید. با فلفل دلمه و هویج و شعله ی ملایم. ۲ ساعت بپزع
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زیرش و روش پیاز خلالی خام میریزم با سید و هویج و برگ بو
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یعنی مرغو سرخ کنیم بعد پیاز برزیم تو قابلمه با آب کم مرغ رو بذاریم توش که بپزه؟
مرغ و سرخ کن. دوتا پیاز خلالی خورد کن مرغ ها رو بچین روش ی نصفه فلفل و یدونه هویج خورد کن روش. دو قاشق رب سرخ کن با ادویه ها و نمک و زرد چوبه. بعد بهش دو لیوان آب اضافه کن بریز رو مرغا
یه رستوران نزدیکمونه چندساله مرغ رو از اونجا میگیریم اصلا مرغو سرخ نمیکنه ولی مثل پنبه نرمه و خوشمزه فقطزرشک پلوی اونو قبول دارم هرکار کردم دستورشو نداد نامرد🥺😂