2777
2789

بچه ها من تو عقد جدا شدم مهریه ام نگرفتم توافقی جدا شدیم

ولی خب هرچی طلا برام گرفته بودن رو پس نگرفتن منم مهریه مو بخشیدم 

۲۶ گرم سرویس و۲۰ گرم النگو دارم نزدیک ۲۰ گرمم خودم داشتم الان خواهرم واسه خونش پول کم آورده میگه قرض بده بدم بنظرتون قبلا قولشو بهش داده بودم اصلا برام مهم نیست پول و اینااا ولی خب میگم بعدا پشیمون نشم ؟؟؟

مامانم همش میگه میدم بهش اصلا منو آدم حساب نمیکنن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

هرررررررگز نده تا هزار سالم کل خانواده قهر کنن باهات هرررررگز نده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون نباید همچین چیزی بخوان از شما 

نه من طلا هامو به احدی نمیدم 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بگو بفروش باشم میفروسم واسه خودم زمینی چیزی میگیرم اون پول کل سرمایته ب هیچ کس ندش حتی پدر و مادرت مگر در شرایط خیلی اورژانسی مثل عملی تصادفی چیزی ک دور ازجون برا خانوادت اتفاق بیوفته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
هرررررررگز نده تا هزار سالم کل خانواده قهر کنن باهات هرررررگز نده

اصلا انگار منو آدم حساب نمیکنن تا میگم نمیدم چجوری میخوان بخرن یهو مامانم و اون یکی آبجیم میگن خدا خرو دیده بهش شاخ نداده

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

اصلا انگار منو آدم حساب نمیکنن تا میگم نمیدم چجوری میخوان بخرن یهو مامانم و اون یکی آبجیم میگن خدا خ ...

با خنده بگو باشه من خر ولی نمیدم 

خونه میخره همرو میخواد

نمیدونم چی بگم . از طرفی خواهرته و گناه داره از طرفی پشتوانه تو هست اون طلا . شرایطو بسنج . اوضاع خواهرت چه جوره ؟ واقعا نداره یا نمیخواد ریسک کنه سرمایه خودشو دست بزنه داره قرض میگیره . شوهرش چه جور ادمیه اهل حساب کتابه یا بی خیال . میتونی مقداری بدی بگی من در همین حد میتونم کمک کنم طلب که ندارن ازت و این که اگر خواستی بهش بدی قطعا قرار داد بنویس دستی نده . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ایشون نباید همچین چیزی بخوان از شما نه من طلا هامو به احدی نمیدم

منم همینو میگم نباید بخواد