2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بالاتر میره اصلا پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 51 پست

باور کن اگه پولدار بودی پردآمد بودی و نیم کیلو طلا داشتی بهت میگفتم بده چه اشکال داره خواهرته ولی یه مسئله هست کسایی که واسه آسایش خودشون کل دارایی و سرمایه ی یکی دیگه رو هرچقد هم کم باشه مطالبه میکنن آدمای خوبی نیستن سنگ دلن این آدما مطمئن باش طلاتو پس نمیدن

مثلا یکی میلیارده خونه اش ۲۰ ملیارد پولشه و و ماهی ۵۰۰ ملیون درآمدشه و یکی کل داراییش ۱۰۰ ملیونه و مستاجره، بعد اون پولداره میخواد ماشین ده ملیاردی بخره و میاد از اون مستاجره که کل دارییش ۱۰۰ تومنه میگه ۱۰۰ ملیون به من قرض بده، به نظر من اون سنگ دل ترین آدم روی زمینه چون کل دارایی یه آدم ضعیف رو برای آسایش خودش مطالبه کرده حتی اگر پس بده هم بازم کارش زشت بوده که ازش قرض خواسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا که ببر بزار صندوق امانات و خونه نگه ندار.

دوم اگر خاستی بدی حتما ازشون رسسد بگیر و بگو من مثلا شصت گرم طلای ساخته شده دادم. بهم در عرض مثلا شش ماه همین مقدار طلای ساخته شده بدن.

اگر میتونی سفته بگیر اگر نمیتونی حداقل سه نفر شاهد امضا کنن.

وای نننه ندیا همون خواهرت یه روزی تو به مشکل بخوری عمرا کمکت کنه

منم دلم نمیخواد بدم ولی مامانم اینااا

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من بودم به هیچ وجه نمیدادم مادرت به چه حقی واست تصمیم میگیره اون طلاها سرمایه جوونیته عمرت و اعصابت ...

اصلا به فکر من نیستن من پسر عموم خواستگارمه باز بعد جداییم دوباره اومد فک میکنه دوباره ازدواج میکنم به دردم نمیخوره طلا

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بگو که نمیدی خیالم راحت بشه برم از تاپیکتاون کل دارایی توعه کسی نباید از تو بخوادش زشت بخدا از یه دخ ...

تو دوران افسردگیم قولشو دادم بهش الان رو اون حرفم حساب کرده خجالت نمیکشه دامادمون

مامانت بیجا کرده اون طلا ها حق خودته کسی حق نداره برات تصمیم بگیره اینقدر ضعیف النفس نباش

بخدا تا یه چیزی میگم میریزن سرم همشون 

بگو دونگ خونه بزنه به نامت حتی یه دونگ ، باز تو خوبه طلا داری من ۳۵ میلیون پول بی زبون سال ۹۵ مامان ...

میدونم بگیرن حالا حالا ها نمیتونن بگیرن میگن گرمی ده تومن هم بشه می‌گیریم ولی همش حرفه

بیا ب من قول بده ک تحت هیچ شرایطی طلاها تو نمیدی تا با خیال راحت برم از سایت😁 بخدا خل گیرت اوردن هر ...

من اصلا دلم نمیخواد بدم خیلی تحت فشارم از یه طرف خواهرم ناله میکنه از یه طرف مامانم میره رو اعصابم پیرم کردن

ناراحت شدم دیگه نمیشه حتی به مادر اعتماد کرد چه برسه به خواهر

نمیدونم چجوری راضی‌راضیشون کتم دست از سرم بردارن

باور کن اگه پولدار بودی پردآمد بودی و نیم کیلو طلا داشتی بهت میگفتم بده چه اشکال داره خواهرته ولی یه ...

ده گرم گشوارمو چن ماه پیش بهش دادم مامانم گفت ولش کن نمیخواد پس بدی اون زمان ۲۳ تومن فروخت مامانم میگه اگه دادی همون ۲۳ تونن رو بده ینی چی اخه

اولا که ببر بزار صندوق امانات و خونه نگه ندار.دوم اگر خاستی بدی حتما ازشون رسسد بگیر و بگو من مثلا ش ...

آره دست مامانمه باید جاش‌و تغییر بدم یا بدم عمه ام اون خیلی امانتدار خوبیه