2777
2789
یه خانم چند سال پیش واسه خودشو گذاشت با کلی پشم اه سر صب یاد چی افتادم

د

پس دیروزی رو ندیدی؟قشنگ هم زگیل داشت بنده خدا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید یکی ی مشکلی داشته باشه اون موقعیت به دکتر دسترسی نداشته باشه فکر کنه کسی اینجا تجربه داره از تج ...

عه وااااااااااااااااا اشتباه نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اینجا سایته مادر شوهر و خواهر شوهره 

اینجا ک نباید سوال پزشکی و بارداری و این چیزا را پرسید 

هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

شاید یکی ی مشکلی داشته باشه اون موقعیت به دکتر دسترسی نداشته باشه فکر کنه کسی اینجا تجربه داره از تج ...

ببینید راهنمایی کردن یه بحثه، گذاشتن عکس از نواحی خصوصی بدن یه بحث دیگه. اینجا مکان عمومیه. مثلا شما تو خیابون شلوار بچه‌ات رو می‌کشی پایین از مردم راهنمایی بگیری؟ اینم فرقی با اون نداره.

اون مادری که انقد شعور نداره که حریم خصوصی بچه‌اش رو رعایت کنه قطعا فرزند سالمی تربیت نخواهد کرد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حالم بهم خورد اه اه اه چه بی فرهنگنباز بعضیام فاز روشن فکری برداشتن گفتن خوب کاری کرده

فازش رو برنداشتیم

واقعا روشنفکر هستیم

یه بچه چند ماهه که صورتش و هویتش معلوم نیست

خود کاربر هم هویتش معلوم نیست

یه عکس کوچیک گذاشته و سوال پزشکی پرسیده چون تو این لحظه دسترسی به دکتر نداشته

اتفاقا بودن مادرهایی که با دیدن عکس و تجربه ای که داشتن قشنگ راهنماییش کردن

طفلی کوچیک بوده پس.یجوری همه گارد گرفتن گفتم چند ساله بوده

هر چند ساله بوده باشه.

در کشورهای پیشرفته‌تر حتی قانون و جنبش‌هایی هست که از این موضوع حمایت می‌کنه که پدر و مادر حق ندارن عکس بچه خودشون رو در فضای مجازی به اشتراک بذارن تا بچه قدرت تصمیم‌گیری پیدا کنه و  بگه دلش میخواد این کار رو بکنه یا نه.

حالا عکس خصوصی‌ترین ناحیه بدن یک فرد رو در محیطی مثل گوگل منتشر کردن! اون عکس حتی با حذف شدن تاپیک از گوگل پاک نمیشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هر چند ساله بوده باشه.در کشورهای پیشرفته‌تر حتی قانون و جنبش‌هایی هست که از این موضوع حمایت می‌کنه ک ...

من میگم حتی سوراخ کردن گوش هم در سن پایین اشتباهت

خودش بزرگ ک شد تصمیم بگیره

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍