2777
2789

چند ماهه با همیم. ازم خواست ک علنیش کنیم رابطه رو رسمی کنیم. ولی فعلا شرایطشو ندارم تا چند ماهه دیگه.

ازم خواسته جلسه بعدی دستمو بگیره‌

منم میخام بگمش تو این زمان دوستی تا وقتی دوستداشتنشو بهم ثابت نکنه نمیتونم این درخاستشو قبول کنم؟ خوبه یا نه؟ 

تکنیک خوبیه یا خراب میکنم رابطه رو؟ 

سن هردو ۲۲ ب بالا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐 دوست داشتن باید در مرور زمان و با رفتار های بدون برنامه ریزی که پیش میاد به ثبات برسه نه این که چون شما گفتی ثابت کن یه مدت کارایی که دوست داری انجام بده بعد شما بگی آره دوستم داره هر که از پل گذشت به کوچیک ترین علاقت هم اهمیت نده. بنظرم این راهی که در پیش گرفتی تهش قشنگ نیست سعی کنید به شناخت درست و کامل برسید بعد اقدام به رسمی گردن کنید

عزیزم 22 به بالا یعنی چی؟ به هر حال کم سن هستین و واقعا نمیشه به حرف پسرا توی این سن اعتماد کرد همه چیشو بر اساس شور شوقه همچنین دخترا حالا مثلا دست نگرفتن باعث نمیشه اون بیاد خواستگاری و خانوادشو بیاره . به این روابط منطقی نگاه کنین نه احساسی