2777
2789
عنوان

میخام خودم و بکشم نمیتونم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 41 پست

میخوام درسته نه میخام 

نذاشتم درسته نه نزاشتم

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دارم میمیرم آبرومو براه بیشرف

آبرویی که قراره به زر زدنای یه اوسکول بره، بذار بره 

جفت این احمقا رو از زندگیت بنداز بیرون

نگران رابطتم نباش

بعدا یه آدم زبون فهم درست حسابی که ارزش زنا واسش به لای پاشون نیست میاد تو زندگیت که عاشق خودته نه درگیر کرده و نکرده های گذشته‌ت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دخترم بکارتمم سالمه اما خیلیی ببخسید ها این میگه از عقب رابطه داشتی من قشنگ معلومه😭😭😭

اونم با آزمایش مشخص میشه اتفاقا برو دکتر بعد بیا بکوب توصورتش 

بعد اگه دیدی کثافته جدا شو ازش ولی پاکیتو ثابت کن حتما

نه به جون مادرم

حتی اگرم داشته باشی یکی دوبار بعد شش ماه یکسال اصلا معلوم نیست

بنظرم از این مرد جدا شو سو استفاده می‌کنه ازت 

حتی اگرم ازدواج کنی بعد ازدواج همش تهمت میزنع بهت جهنم میشع زندگیت

گفتم بیا بریم گفت نه آبرومون میره خودش دید حالا میگه تو رابطه داشتی😭😭

دکتر غریبه چه آبرو رفتنی داره آخه. اصرار کن بگو چون تهمت زدی یا سرت نمیشه باید بریم چون من میخوام تکلیفم روشن بشه ببینم با کی بودم بالاخره