2777
2789
عنوان

میخام خودم و بکشم نمیتونم دیگه

281 بازدید | 41 پست

من قبلا از روی بچگی و خریت با یه پسر دوست بودم واقعا عاشقش بودم اما خدا شاهده نزاشتم کاری کنه با من یا بهم دست بزنه خلاصه خودشو از چشمم انداخت و همچی تموم شد حالا که من دارم زندگیم رو میسازم میخاد کاری کنه نامزدم ولم کنه امروز اومده یه دروغایی میگه واقعا نامزدم حق داره باور کنه جوری که میگه

وای دارم میمیرم نامزدمم یکی دوروزه پیش مجبورم کرد رابطه داشته باشیم حالا میگه تا جایی که من دیدم  تو قبلا رابطه داشتی اما خدا شاهده نداشتم نمیدونم چیکارکنم فقط خودکشی درمان منه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای اینکه ثابت کنی رابطه نداشتی رابطه داشتی؟؟

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بخاطر چی؟ بخاطر دو تا مرد اوسکول توی زندگیت؟ که یکی میزنه اون یکی به سازش میرقصه؟ 

کسی که مجبورت میکنه به رابطه اصن آدمه؟ اسم آدم میشه گذاشت روش؟ بعد تازه پفیوز بگه تو رابطه داشتی، بگو رو چه حساب؟ مگه دکتری؟

بعدم داشته باشم، به تو چه؟ 

یا کسی که پشتت حرف درست میکنه عقل درست حسابی داره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چرا میگه تا جایی ک میدونم رابطه داشتی ؟؟ چقد عوضی نامزدت گواهی بکارت گرفتی از قبل اگه گرفتی نمیتونه بگه رابطه داشتی کثافت 

الان فمنیستا میان میگن نه گواهی بکارت برا جاهلاس خب برای این مواقع لازمه 😏

ولی بازم همه اینا دلیل نمیشه خودکشی کنی

اگه خودکشی کنی که مهر تاییدی بر همه چیزه

اصن التماس نکن که حرفتو باور کن یا قسم بخور

با شجاعت تمام اون پسره رو حضوری بیار تو روی نامزدت و بهش بگو مدرک بیار وگرنه میرم دادگاه علیهت حکم صادر کنن ، اصن خودتو نباز