2777
2789

چند ترم و چندسال طول کشید تا زبانتون خوبه بشه بتونین حرف بزنین یا همه چی ترجمه کنین 

و اینکه از چه سحطی زبان شروع کردین

۳ سالگی فرستادنم کلاس

تا ۱۳ تموم شد

یعنی حدودا ده سال

شاید پیش خودت بگی چقدر دیر

که باید بگم تا ۷ سالگی مثل ادم باهامون کار نمیکردن چون سنمون کم بود گفتن اول الفبای فارسی یادبگیرن بعد شروع میکنیم درست یادشون میدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از5 سال بیشتره میرم

بیش از 30 ترم خوندم تاحالا الانم میرم. جا دارم هنوز یادبگیرم . من از کودکان ترم 4 شروع کردم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

۴ سالگی رفتم کلاس زبان البته قبلش مامانم برام داستانای انگلیسی میخوند

تا ۱۵ سالگی تا ادونس ۳ کانون رفتم و آیلتس دادم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

سطحم بیسیک بود ‌ . 

کلاس زبان میرفتم اما پیشرفتی نمی‌دیدم ( البته که چیزیه که با چشم نمیتویندببینیی و بعد از چندین سال متوجه میشی و من آهسته آهسته داشتم پیش میرفتم )

وقتی تو زبان پیشرفت کردم که خودم خواستم و براش واقعا تلاش کردم توی یک سال ویدیو های زیادی می‌دیدم و توی اینستا دربارش میخوندم بعدش برای خودم کمیک های انگلیسی میخوندم ( خیلیییی بهم کمک کرد )»» بعد از اون یک سال خیلیا تعریف زبانمو میدادند 

الآنم آموزش زبان انگلیسی دانشگاه میخونم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

۳ سالگی فرستادنم کلاستا ۱۳ تموم شدیعنی حدودا ده سالشاید پیش خودت بگی چقدر دیرکه باید بگم تا ۷ سالگی ...

من از صفر شروع کردم حتی بعضی حروف بلد نبودم از قبل عید شروع کردم ۳ترم رفتم اون چیزا یاد گرفتم بعدش اومدم بزرگسالان نسب به گذشته خیلی بهتر شده ولی هنوز نمیتونم مثل خیلی انگلیسی  حرف بزن یا متن کامل ترجمه کنم 

چند روز دیگه ترم جدید شروع میشه نمیدونم برم یا نه 

نمیدونم رفتنم فایده داره یا بی فایده هس

سطحم بیسیک بود ‌ . کلاس زبان میرفتم اما پیشرفتی نمی‌دیدم ( البته که چیزیه که با چشم نمیتویندببینیی و ...

من از صفر شروع کردم حتی بعضی حروف بلد نبودم از قبل عید شروع کردم ۳ترم رفتم اون چیزا یاد گرفتم بعدش اومدم بزرگسالان نسب به گذشته خیلی بهتر شده ولی هنوز نمیتونم مثل خیلی انگلیسی  حرف بزن یا متن کامل ترجمه کنم 

نمیدونم رفتنم فایده داره یا بی فایده 

من شش سال حدودا رفتم کانون از سطح پایه شروع کردم ولی نمیتونستم خوب صحبت کنم. با فیلم دیدن و ویدئوهای ...

۴ سالگی رفتم کلاس زبان البته قبلش مامانم برام داستانای انگلیسی میخوندتا ۱۵ سالگی تا ادونس ۳ کانون رف ...

من از صفر شروع کردم حتی بعضی حروف بلد نبودم از قبل عید شروع کردم ۳ترم رفتم اون چیزا یاد گرفتم بعدش ا ...

زبان استمرار مداوم میخواد. تو خونه مدااااام با خودت انگلیسی حرف بزن در مورد هرچیزی بعد ببین چه لغاتی بلد نیستی تو حرف زدنت. همونارو سرچ کن. بخدا این روش واسه من معجزه کرد یهویی حرف زدنم خیلی خوب شد. 

مهد کودکم و مدرسه م دو زبانه بود کلاس نرفتم راهنمایی هم چون سمپاد بودیم خیلی سطح بالا توی مدرسه کار میکردن دانشگاه هم کلا تمام جزوات و کلاسامون به زبان انگلیسیه حتی نوت هایی که روی پرونده مریض میزاریم تماما به انگلیسیه

کلا زیاد کلاس زبان نمیرم بیشتر خودم یاد میگیرم فرانسوی و اسپانیایی و آلمانی همنطور بود خودم بدون کلاس یاد گرفتم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من از صفر شروع کردم حتی بعضی حروف بلد نبودم از قبل عید شروع کردم ۳ترم رفتم اون چیزا یاد گرفتم بعدش ا ...

قطعا فایده داره . اما در کنارش حتما حتما خودت سعی کن بهتر بشی ، سریال انگلیسی ، ویدیو های آموزشی ، تمرین تمرین تمرین ، آهنگ انگلیسی ، کتاب انگلیسی ،کتابها مصور انگلیسی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )