2777
2789
عنوان

احساس اضافی بودن داره منو میکشه

71 بازدید | 16 پست

من خودم اوضاع روحیمخیلی وقته بهم ریختس،خیلی بهم ریختم،خیلی خیلی...

دوستامم طردم کردن،همش باهم میرن بیرون،همش به هم زنگ میزنن،اما من چی؟من این وسط نخودی،بود و نبودم که مهم نیست...

من دارم له میشمممم،دارم میمیرم،این طرد شدنه این وسط چی بود؟

اونا میدونن من حالم بده،میدونن هر آن ممکنه خودمو بکشم،چجور میتونن همچین کنن؟البته که دوست داشتن اجباری نیست ...منم میتونم بمیرم فقط

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این حسو دارم

همسایه هام باهام یکی دوبار رفت و آمد میکنن و بعد یهو قطع میشه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

چقد تفکرت حقیرانه است پس عزت نفست کجا رفته وقتی تو آفریده شدی معادل کل هستی ارزش داری چرا اوضاع بی قانون چند نفر دیگه باید تورو متلاشی کنه

ضمن اینکه این روابط و احساسات به شدت ناپایدار و زودگذرن 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....