2777
2789
عنوان

من فیلم زن عموم رو دارم ک فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من شکایت کرده ک با اسلحه حمله ور شدم و تهدید ب قتل . آخه من زورم ب مورچه میرسه؟. من خودم ۱۰ ماهه ...

ببین فیلم سند و مدرک به حساب نمیاد یعنی قاضی برای دادن حکم به فیلم استناد نمی کنه ولی ببرید قاضی فیلم ببینه چون نو تصمیم گیری اون فیلم در نظر می گیره و بعد نتیجه گیری می کنه و حکم می ده 

زن عموت هم اگه بخواد بگه اسلحه کشیدین باید اثبات کنه یا چند تا شاهد یا مدرک قابل استناد وگرنه شما می تونید اعاده حیثیت کنید

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

وقتی اینهمه با هم درگیرین چرا از اونجا بلند نمی شین خدای ناکرده بلایی سرتون میاد بلع شکایت کن و بس

شکایت کردم شوهرم ثبت نکرده الان ۲ ماه گذشته امروز رفتم ثبت کردم. نوبت رسیدگی دادگاه من عقب افتاده. 

شما شکوایه تنظیم کن این مدارک رو ضمیمه پرونده بکن

متاسفانه اینکارو شوهرم نزاشت بکنم. فیلم رو چند تاشو ک مهم بود حذف کرد و یکی فکر کنم ندید حذف نشد..

نزاشت بنویسم ک شاهد دارم فیلم دارم و پاهام آسیب دید

ضبط صدا جرم محسوب میشهخودتون مجرم میشین

واقعا؟؟. پس چرا اون سالی ک وارد حیاطمون شد و خواستن مارو  ب کششتن بدن با بیل و چاقو .من فیلمو نشون دادم و محکوم شدن؟؟ من مجرم نشدم

ببین فیلم سند و مدرک به حساب نمیاد یعنی قاضی برای دادن حکم به فیلم استناد نمی کنه ولی ببرید قاضی فیل ...

بعدس از اونجا ب قاضی بگم شکایت اعاده حیثیت دارم .من با این پای فلج چطور  زدمش؟؟ اصلا میتونم؟؟ دو نف دست منو میگیرن بزور راه میرم. چ برسه ب زدن. مدارک پزشکیمو میبرم.

میرم  پاهامو ب پرونده اصافه میکنم

بعدس از اونجا ب قاضی بگم شکایت اعاده حیثیت دارم .من با این پای فلج چطور زدمش؟؟ اصلا میتونم؟؟ دو نف ...

خود قاضی طرف ببینه می فهمه چی به چیه! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

همین الان از پدرم که ۲۰ ساله وکیله پرسیدم گفت که صدای ضبط شده مدرک حساب میشهاگه کیفری باشه

من پاهام آسیب دیدست چطور تونستم بزنمش آخه. میرم ب شکایتم اصافه میکنم ک بخاطر ۲ سال پیش پاهام آسیب دیده. ا عموم زده، از کجا معلوم مال همون ۲ سال پیشش باشه  اثرش الان نشون داد؟ هردکتر یمیرم‌میگن ضربه خورده.

میرم ب کسشایتم درمورد پاهام اصافه میکنم‌میگم‌پزشکی قانونی بفرستن؟میشه

یعنی نباید میگفتم و فقط ضبط میکردم؟

اره الان کلک شدن

لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جنگ جواب نداد چی میشه ؟ اگه مثلا ۸ سال یه همسایه به اون کشور حمله کرد و نشد چی ؟ یا اگه داعش ساختی که همه رو بترسونی اما مردهای اون کشور داوطلب جنگیدن با داعش بودن چی ؟ در این صورت سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و ترور و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com