2777
2789
عنوان

هیچوقت مامانمو نمیبخشم

487 بازدید | 35 پست

اگر داداشم هزار تا حرف بهمون بزنه و دعوا کنه و بزنه مامانم هیچی نمیگه همش میگه خودت مقصری 

مثلا میدونی چیه میگه تقصیر خودته جوابش ندادی فحشت داد یا زدت 

اگر داداشم حرفی بزنه و من جوابش بدم هر دوتاشون باهام دعوا میکنن که مقصر تویی 

ای خدا 19سال روزگارم اینجوری گذشت 

متنفرم ازشون باعث شدن افسردگی بگیرم ولی حتی با وجود اینکه افسردگی دارم مامانم همش میگفت تو که کمبودی نداری تو چیزیت نیس اونی که حالش بده منم نه تو 

حتی وقتی داروهای افسردگیم تموم شد میگفت دیگه نخور برام تا دو هفته دارو نخرید دیگه خیلی داشت حالم بد میشد به اجبار و دعوا نوبت روانپزشک گرفت و باز قرص میخورم 

حتی روانشناسم باهاش صحبت کرد اما مامانم درست نمیشه 

از جیگرم خون میچکه خیلی اذیتم میکنن حتی میشینم تو اتاق درس میخونم بیرون نمیرم که نخان اذیتم کنن باز یهو در باز میکنه میترسم تا چند دقیقه تپش قلب میگیرم 

خدا کنه سال دیگه برم دانشگاه و دیگه هیچوقت برنمیگردم اینجا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اوسکولای سایت میان نصیحتت میکنن احترام بزار

باورت میشه از 12سالگی بهم تهمت میزد اگر تورو جمعت نکنم همش توی بغل پسرایی

در صورتی که اصلا همچین دختری نبودم بخدا

بهشون هم گفتم من اگر برم مرده ی من توی خونتون برمیگرده اما زنده ی من هیچوقت برنمیگرده

خدایی استقلال و آرامشی که من الان خوابگاه دارم قبلا نداشتم

بهت نوید میدم روزای خوبی در انتظارته❤️❤️❤️

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️