غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)
چرا مگه مرض دارن گفت بهم دنده عقب برو رفتم گفت حرکت کن قشنگ حرکت کردم دنده دو گفت برو رفتم دنده سه ر ...
دنده عقب ممنوعه، وقتی گفت دنده عقب برو از خودش اجازه گرفتی قبلش؟
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله. هر وقت کار ممنوعی ازت خواست باید بگی اجازه هست؟ وقتی گفت بله، انجام بده، بدون اجازه افسر حرکت ممنوع رو نباید انجام بدی. دنده عقب هم ممنوعه