2777
2789
عنوان

رد شدم دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 50 پست
اهان ،بزار آخرازهمه برو من بار شیشم قبول شدم

یاخدا

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

چرا مگه مرض دارن گفت بهم دنده عقب برو رفتم گفت حرکت کن قشنگ حرکت کردم دنده دو گفت برو رفتم دنده سه ر ...

دنده عقب ممنوعه، وقتی گفت دنده عقب برو از خودش اجازه گرفتی قبلش؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میشه هیچی علامت نزده باشه برو از اموزشگاه بپرس چون افسر باید علامت و مهر بزنه حتما از جلوی ماشین ...

به جان خودم هیچی علامت نزده برم نشون آموزشگاه بدم قبول میکنن؟

نه 😐😐😐😐یعنی .........

بله. هر وقت کار ممنوعی ازت خواست باید بگی اجازه هست؟ وقتی گفت بله، انجام بده، بدون اجازه افسر حرکت ممنوع رو نباید انجام بدی. دنده عقب هم ممنوعه

اشکالی نداره عزیزم قبول میشی دفعه دیگه حتما ب امید خدا.من دارم به پسرم اموزش میدم خیلی حوصله میخواد تا میاد پشت فرمون پاش میزاره روگاز همینجوری گاز میده استوپ موتورشو امروز پروند ازبس درجا گاز داد میگم بابا فکر کن اصلا گاز وجود نداره ولش میکنی یا نه دوباره کار حودشو میکنه کمی سخته ولی نشدنی نیست نباید ناامیدبشی

برن گمشن 😐

قانونشه عزیزم