2777
2789
عنوان

پدرم سکته کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
یکی از اشناهامون سکته کرده یه دستش کلا انگار افتاده اوایل نمیتونست راه بره الان ۲ سال شده الان راه م ...

والله بابای من ی جوری بود ک گفتن ببرید بستری کنید چون حرکت نداره ولی بعدش انقد تلاش کرد خوب شد 

شاید بدنا فرق داره بابای من اعتیاد شدید داشت بلند میشد تو خونه از دیوار اویزون میشد در پنحره مبگرف ک فقط بره همش تکون مبخورد ژود خوب شد 

نمیدونم واقعا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از اقوام همسرم سکته مغزی کردن دست چپش کامل کامل فلج شد 

حتی نمیتونست بیارش بالایا انگشتشو تکون بده.... فیزیو تراپی هم خیلی زیاد انجام جواب نگرفتن. 

تا اینکه یه نفر رو پیدا کردن و رفتن طب سوزنی انجام دادن

اگ با چشم خودم نمیدیم باور نمی‌کردم 

دستش و کامل میاورد بالا و میتونست تکونش بده

قطره بنفشه کنجدی هر شب ۲ قطره داخل هر سوراخ بیتی بریزید طوری سرش را قرار بدید که بره داخل سرش مثلا از تخت سرش را آویزان کنید چند دقیقه اونجوری بمونه بعد قطره ریختن مغزش را ترمیم می کنه

5کیلویی خوبه؟

سنگین براش بنده خدا 

از نیم کیلویی شروع کنید 

فقط حواستون باشه خدایی نکرده نیفته رو پاش

اگه نتونست با یک دست وزنه رو کنترل کنه با دو دست بگیره 

ولی حتما دست سنگین شده رو حرکت بده 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

بخرید وازش استفاده کنید

تت سرچ کن و با پدرتون توی خونه ورزش کنید 

شماهم کمکش کنید تنهاش نزارید 

انتظار نداشته باشید خودش پاشه ورزش کنه 

اون الان روحیه ش ضعیفه و ناراحته 

همراهیش کنید

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟