بچها من به عنوان کسی ک ۹ سال توی اون مدارس درس خوندم خواستم نظرمو بگم بهتون ابتدایی و راهنمایی
به کلاس های فوق برنامه ی غیر انتفاعی اصلا اعتماد نکنین بهانه اییه برای پول بیشتر گرفتن از والدین و الکی .به شخصه توی مدرسمون کارگاه کامپیوتر داشتیم خب ۲۰ تا ۳۰ تا لپتاپ بود ولی چند سال قاعدتا من باید اصول اولیه ی برنامه نویسیو یاد میگرفتم ولی هیچی به هیچی! فک میکنین چی درس میدادن؟ پاورپوینت بسازی ایمیل بسازی😂😂 یا زیاد دیدم به مدارس دو زبانه اعتماد میکنین و فک میکنین چون فوق برنانه داره دیگه بچتون یاد میگیره ولی به شخصه از اول ابتدایی زبان هم داشتیم اولا ک تاثیر منفی گذاشت چون خب اول ابتدایی داشتیم فارسیو یاد میگرفتیم زبانم قاطی شد سخت شد کارمون خلاصه کار ندارم توی ۶ سالی ک فوق برنامه زبان داشتیم فقط ای بی سی دی رو یاد گرفتیم همین و تمام! و اینم خرج ی ترم کلاس زبانه! یعنی چیزی ک باید توی ۳ ماه یاد میگرفتیم توی ۶ سال یاد گرفتیم پس به این فوق برتامه ها توجه ایی نکنین و خرج اضافی نکنین
راستی ما سالن ورزشی داشتیم و مثلا به صورت حرفه ایی میخواستن بهمون هندبال یاد بدن به شخصه به صورت تئوری هندبالو بلدم عملی هیچی به هیچی دارم میگم ک تازه مارو تا ساعا ۳ اینا نگه میداشتن هرروز
وای دلم برای وقتایی ک هدر دادم میسوزه
ولی بدیشو گفتیم خوبیشم بگیم توی ابتدایی معلمای ما جوون بودن و تعدادمون کمتر بود خیلی بهتر یاد میگرفتیم