2777
2789
عنوان

تجربه من از مدرسه ی غیر انتفاعی

167 بازدید | 31 پست

بچها من به عنوان کسی ک ۹ سال توی اون مدارس درس خوندم خواستم نظرمو بگم بهتون ابتدایی و راهنمایی  

به کلاس های فوق برنامه ی غیر انتفاعی اصلا اعتماد نکنین بهانه اییه برای پول بیشتر گرفتن از والدین و الکی .به شخصه توی مدرسمون کارگاه کامپیوتر داشتیم خب  ۲۰ تا ۳۰ تا لپتاپ بود ولی چند سال قاعدتا من باید اصول اولیه ی  برنامه نویسیو یاد میگرفتم ولی هیچی به هیچی! فک میکنین چی درس میدادن؟ پاورپوینت بسازی ایمیل بسازی😂😂 یا زیاد دیدم به مدارس دو زبانه اعتماد میکنین و فک میکنین چون فوق برنانه داره دیگه بچتون یاد میگیره ولی به شخصه از اول ابتدایی زبان هم داشتیم  اولا ک تاثیر منفی گذاشت چون خب اول ابتدایی داشتیم  فارسیو یاد میگرفتیم زبانم قاطی شد سخت شد کارمون خلاصه کار ندارم توی ۶ سالی ک فوق برنامه زبان داشتیم فقط ای بی سی دی رو یاد گرفتیم همین و تمام! و اینم خرج ی ترم کلاس زبانه! یعنی چیزی ک باید توی ۳ ماه یاد میگرفتیم توی ۶ سال یاد گرفتیم پس به این فوق برتامه ها توجه ایی نکنین و خرج اضافی نکنین  

راستی ما سالن ورزشی داشتیم  و مثلا به صورت حرفه ایی میخواستن بهمون هندبال یاد بدن به شخصه به صورت تئوری هندبالو بلدم عملی هیچی به هیچی دارم میگم ک تازه مارو تا ساعا ۳ اینا نگه میداشتن هرروز 

وای دلم برای وقتایی ک هدر دادم میسوزه 

ولی بدیشو گفتیم خوبیشم بگیم توی ابتدایی معلمای ما جوون بودن و تعدادمون کمتر بود خیلی بهتر یاد میگرفتیم 

امسال خودم نرفتم غیر انتفاعی 

غیر انتفاعی های دبیرستان ۳۰ ۴۰ تومن سطح پایین ترینشون تهشم هیچی به هیچی 

خودم جدا جدا خرج کردم همون پولو با کیفیت بهتر 

کتاب خریدم معلم خصوصی گرفتم به نظر من اشتباه نکنین 

اصلا پشیمون نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هام تجربه دولتی و خصوصی رو داشتن. خصوصی خیلیییی راضی ترم.کلاسی ده نفر،بدون جنگ اعصاب،همه ی خانواده ها بافرهنگ و بچه ها مودب. معلم و کادر مدرسه هم وحشی نیستند... ولی برای کلاس فوق برنامه دقیقااااا درست گفتی👌👌👌👌👌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب قرار نيست حرفه ايي ياد بدن اصول ابتداييو ياد ميدن

خب دیگه اصول اولیه اشم یاد نمیدن 

ولی خب پولشو میگیرن عزیزم 

همون پولو بدی به کلاس بیرون توی مدت زمان کمتر و کیفیت بهتر یاد میگیری ک 

حالا چون بازدهی شما ازش اینطوری بوده دلیل نمیشه

یا ممکنه مدرستون اوکی نبوده باشه

مخصوصا با بخشی که راجب دوزبانه بودن مدرسه گفتید کاملا مخالفم

اتفاقا همه میگن بچرو باید از سن پایین عادت داد به یادگیری زبان

نه اثر سو میزاره نه بدی ای داره تازه برای افزایش هوش ام خوبه

خودم از سه سالگی یعنی از وقتی که هنوز زبان فارسی رم بلد نبودم فرستادنم زبان یادبگیرم

مشکلی که نداشتم هیچ

همش منفعت هم بوده!

من خودم همیشه دولتی خوندم الان غیر انتفاعی تدریس میکنم و واقعا سطح آموزش ما با مدارس ابتدایی دولتی خیلی متفاوته 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
خب قرار نيست حرفه ايي ياد بدن اصول ابتداييو ياد ميدن

به نسبت شهریه ای که بابت فوق برنامه ها میگیرن،کار نمیکنن. خیلی خیلی سطحی کار میکنن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خودم همیشه دولتی خوندم الان غیر انتفاعی تدریس میکنم و واقعا سطح آموزش ما با مدارس ابتدایی دولتی خ ...

بهتره؟

متاسفانه مدارس دولتي شهر ما حد اقل پر از اتباع و خب تربيت چيز مهميه تو دبيرستان بچه خوبو بدو تشخيص ميده اما بچه ابتدايي نه خب 

فرهنگ پدر مادرا هم عموما نه همواره بالاتره 

من بشخصه اصلا دغدغه يلدا و جشنا رو نداشتيم اينطور كه مدارس دولتي اينجا يا اطرافم شنيدم با اين قرو فرهاشون

بچه هام تجربه دولتی و خصوصی رو داشتن. خصوصی خیلیییی راضی ترم.کلاسی ده نفر،بدون جنگ اعصاب،همه ی خانوا ...

بله دبیرستان خصوصی خیلییییی فوق العادست

سال دهم خصوصی درس خوندم کلاسمون ۴ نفره  بود:)

خب دیگه اصول اولیه اشم یاد نمیدن ولی خب پولشو میگیرن عزیزم همون پولو بدی به کلاس بیرون توی مدت زمان ...

درسته👌👌👌