2777
2789
عنوان

تجربه من از مدرسه ی غیر انتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
بله دبیرستان خصوصی خیلییییی فوق العادستسال دهم خصوصی درس خوندم کلاسمون ۴ نفره بود:)

کلاس ششم مدرسه دخترم ۴نفرن. عشق میکنن بخدا. ولی دخترام و پسرم ده و ۱۱ نفرن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم همش غیر انتفاعی بودم جز دبیرستان که اومدم مدارس خاص ولی هنوز هم به جو غیر انتفاعی عادت دارم اونجا سطح اکثر خانواده ها بالاتره بعضی وقتا من ی وسیله میارم که برای خودم عادیه ولی با این سن بچه ها دورم جمع میشن یا مثلا توجه و احترام اینجا خیلی کمتره مدارس غیر انتفاعی خیلی برخورد بهتری داشتن با من اینجا تفاوت عقیده خیلییییییی زیاده ولی غیر انتفاعی ی سطح عادی و خوبی دارن مثلا من از کریسمس میگفتم که رفتم کلیسا یکی از بچه بهش برخورد گفت تو مسلمون نیستی 😂

یا وسط سال ما سفر دعوت شدیم از طرف محل کار پدرم طول کشید دو هفته ای همه میگفتن دو هفته کی می‌ره سفر تا ی هفته میگفتن چرا رفتی سفر 😐

از طرفی اخلاق معلم ها هم غیر اتاقی بهتر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هام تجربه دولتی و خصوصی رو داشتن. خصوصی خیلیییی راضی ترم.کلاسی ده نفر،بدون جنگ اعصاب،همه ی خانوا ...

اره از این نظر خیلی خوب بود 

همه بچهاهمسان بودن تقریبا همه از قشر مرفه بودن 

و مدیر معاونامونم خیلی با حوصله بودن 

ولی اپسال ک اومدم دولتی  مدارس دولتی بخشی از جامعه است  یعنی همونطور ک یکی هست تک فرزنده یکی هست ۵ تا خواهر برادرن همونجور ک یکی مرفه هست یکی هست ک  وضع مالی خوبی نداره 

و من اینو به عنوان امادگی بیشتر برای حامعه استفاده کردیم 

با یکی از دوستام اومدم اون ک طاقت نیاورد ناسازگار بود دید بالا به پایین داشت

حالا چون بازدهی شما ازش اینطوری بوده دلیل نمیشهیا ممکنه مدرستون اوکی نبوده باشهمخصوصا با بخشی که راج ...

مدرسه ی ما یکی از مدارس به نام شهر بود 

و اینکه بازدهی من فقط اینجور نبود تقریبا همه بچها همین بودن حالا ایشالله بعدا خودت میرسی به حرفم

منم همش غیر انتفاعی بودم جز دبیرستان که اومدم مدارس خاص ولی هنوز هم به جو غیر انتفاعی عادت دارم اونج ...

توی مدارس دولتی بخدا دیدم که میگم با بچها مثل حیوون برخورد میکنن

توی غیردولتی احترام بیش از حد و الکی نمیزارن ولی شعورشون حکم میکنه که با بچه ای که دوره ی بلوغشه مثل ادم رفتار کنن

مدارس دولتی انگار چون پول خوبی نمیگیرن ارثشونو از بچها میخوان

اره از این نظر خیلی خوب بود همه بچهاهمسان بودن تقریبا همه از قشر مرفه بودن و مدیر معاونامونم خیلی با ...

بله. کاملا درسته. کار ت عالی بوده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خودم همیشه دولتی خوندم الان غیر انتفاعی تدریس میکنم و واقعا سطح آموزش ما با مدارس ابتدایی دولتی خ ...

اره من از دبیرامون خدایی راضی ام 

بیشتر بخش فوق برنامه اش  مد نظرم بود 

مخصوصا دبیر ریاضیمون این بشر نابغه بود

توی مدارس دولتی بخدا دیدم که میگم با بچها مثل حیوون برخورد میکننتوی غیردولتی احترام بیش از حد و الکی ...

من بشدتتت تجربه ی بدی از یکسال دولتی رفتن بچه هام دارن. خدا لعنتشون کنه. دقیقا بلانسبت مثل حیوون برخورد میکنن. بخصوص مدرسه پسرم. هر روز خر و خونی میومد خونه😭 مدیر و ناظم دیدن دارن کتکش میزنن اصلا دخالت نکردن

مدرسه ی ما یکی از مدارس به نام شهر بود و اینکه بازدهی من فقط اینجور نبود تقریبا همه بچها همین بودن ح ...

سال اخر دبیرستانمم

نصف بیشترشم که تموم شده

و هنوز که هنوزه به این حرفت نرسیدم. کاملا راضی ام.

بهتره؟

خیلی 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
توی مدارس دولتی بخدا دیدم که میگم با بچها مثل حیوون برخورد میکننتوی غیردولتی احترام بیش از حد و الکی ...

اینجوری ام ک فکر میکنی نیست 

حداقل مدرسه ی ما ک اینجوری نیست   

من خودم زمانی ک غیر انتفاعی بودم این فکرو میکردم ولی وقتی دو تاشو تجربه کردم 

فهمیدم فقط خود بچه است و مدرسه و اینا بهانه است

اینجوری ام ک فکر میکنی نیست حداقل مدرسه ی ما ک اینجوری نیست من خودم زمانی ک غیر انتفاعی بودم این ف ...

منم تجربه ی هردوتاشو دارم.

بچه ی ارومی ام بودم یعنی شر و شور نبودم که مدام بخوان پاپیچم شن

ولی رفتارشون با یسری بچهارم میدیدم

بعدها که رفتم غیردولتی فهمیدم این کجا و اون کجا