2777
2789

زن حسابی افسردگی داری خودت دستشویی نرو 

چرا به بچت ظلم میکنی اخه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ی عده از زنان سرزمینم کلی خرج و هزینه مالی میکنن و جسمی و روحی داغون مبشن برای داشتن ی بچه که امیدشون به زندگی هزاربرابر بشه و انگیزه ادامه دادن و لبخند زدن به زندگی داشته باشند. 

حالا حرف و حدیث شنیدن و یسره طعنه ی دیگران رو تحمل کردن بماند که چی به روزشون میاره

بعد ی ماااادر نمونه هم مثل تو 

قدرررررر بدون عزیزم اون بچه به خواست خودش نیومده بغلت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسردگی ؟ میخوای ما بیایم تمیزش کنیم؟ شوهر نداری ؟ بگو اون تمیز کنه .

مادری خواهری .

یکی نیست در راه رضای خدا بیاد.

اعصابم خراب شد

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

چندشم نمیشه احساس افسردگی میکنم دست و دلم ب هیچی نمیره

وایی دوست من اینطوری بود دقیقا از افسردگیه تو روخدا به مرکز بهداشت هم بگی به یه روانشناسی چیزی معرفیت میکنن دست خودت نیست درست ولی نرفتنش ظلم هم به بچه هم خودت

..........
حس میکنم الکیه پوشک نهایت تا صب جواب بده ن اینکه ی روز کامل پاش باشه و نم نده ..من ک پسرمو ساعت ۱۲ پ ...

حالا شاید دیروز منظورش مثلا دیشب آخر شبی چیزیه 

نیمدونم واقعا 

امیدوارم فیک باشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میدونم میخواید بهم حمله کنید ولی واقعا حالم خوب نیست

پاشو عوضش کن بد بیا به ادامه افسردگی برس لطفا .والا الان هم یه جورایی افسرده ایم گناه بچه چیه پاشو خواهرم لطفا پاشو

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بعد چند ساعت کلا فاسد میشه پودر میشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ی عده از زنان سرزمینم کلی خرج و هزینه مالی میکنن و جسمی و روحی داغون مبشن برای داشتن ی بچه که امیدشو ...

من از همون مادرا بودم ک کلی هزینه کردم و دعا و نذر تا خدا این دخترو بهم داده 

فقط میتونم بگم اگه راسته واقعا واقعا واقعا خاک...

عرضه نداشتی بگه نمیزاییدی

الان هر تنبل و‌تن لشی میگه افسردگی دارم و دهن بچه و خانواده رو‌سرویس کرده.

خوشحال میشم حال نداشته باشی ریپلی هم نکنحیف بچه طفل معصوم که خدا به تو بی لیاقت داده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕