2777
2789
میدونم میخواید بهم حمله کنید ولی واقعا حالم خوب نیست

اگر تاپیک فیک نیست و واقعا مادری، پاشو پوشک طفلک و عوض کن جای گشتن تو سایت، بلندشو خجالت بکش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم میخواید بهم حمله کنید ولی واقعا حالم خوب نیست

خب چه ربطی داره واقعا یه مای بی بی عوض کردن فکر کردی همه حالشون خوبه و زندگی شون گل وبلبل هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الهی بمیرم برای بچه تا الان سوخته😭

حس میکنم الکیه پوشک نهایت تا صب جواب بده ن اینکه ی روز کامل پاش باشه و نم نده ..من ک پسرمو ساعت ۱۲ پوشک میکنم ۶ صب درمیارم کلا پره مگه میشه همچین چیزی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

از کار های خاکبرسریش چندشت نمیشد حالا ار مای بیبی این کوچولو چندشت میشه🙁

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

چندشم نمیشه احساس افسردگی میکنم دست و دلم ب هیچی نمیره

تورو خدا عوضش کن گناه داره اینهمه مدت پاهاش بسوزه هم خودش اذیت میشه هم شمارو اذیت می‌کنه و عذاب وجدان میگیری پاشو پوشکشو بازکن بشور خشک کن باز پوشک کن بمیرم براش