2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه کردم به همسرش گفتم

166 بازدید | 16 پست

من با یه پسری دوست شدم بهم گفته بود مجرده بعد از چند بار که رفتیم بیرون گوشیش زنگ خورد نوشته بود عشقم گفتم کیه؟ گفت مامانمه که منم گفتم ادم مامانشو عشقم سیو نمیکنه و بحث کردیم. شماره که رو صفحش افتاده بود سریع حفظ کردم. خلاصه بعد یه مدت دیدم شبا منو میزاره رو لیست بلاک. صبح ها درمیاره  بعد با خودم گفتم نکنه زن داره شبا میره خونه از ترس میزاره بلاک لیست ک بهش زنگ نزنم!!!!! وقتی اومد دنبالم بریم بیرون بهش گیر دادم که زن داری و فلان. اخرش مجبور شد و اعتراف کرد که بله زن داره منم گفتم من دیگه نمیتونم باهات باشم که اونم گفت توروخدا باهام بمون من عاشقتم هرچیزی بخوای برات میخرم و فلان. گفتم اصلا نمیخوام باهات باشم دیگه زنگ نزن خدافظ

یک ماه گذشت دیشب زنگ زد من نمیتونم فراموشت کنم اصن بیا قایمکی زن دومم شو منم عصبی شدم چون شماره رو برداشته بودم زنگ زدم به زنش همه چیو گفتم، بیرون رفتنامون، کادو خریداناش و اینا و گفتم من نمیدونستم متاهله . حرفای دیشبشم گفتم 

ولی الان نمیدونم چرا دلم یه طوریه پشیمونم بنظرتون اشتباه کردم گفتم؟ هم زنش مطعنم ناراحت شده حالش خرابه هم اگه زندگیشون بهم بخوره چی؟ 

من از وقاحتش واقعا یه لحظه عصبی شدم اخه زن داشت ول نمیکرد حتی بلاکشم کردم با خط دیگه بهم زنگ زده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد خودش الان بهم زنگ زد گفت چرا اخه گفتی الان زنم قهر کرده از خونه رفته. یه لحظه ناراحت شدم که گفتم

اصلا جوابشو نداده

هر کی هر غلطی میکنه پاش میمونه دیگه این مظلوم بازیا چیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

اصلا جوابشو ندادههر کی هر غلطی میکنه پاش میمونه دیگه این مظلوم بازیا چیه

بعد یه سوال اگه کارشون به دادگاه بکشه ممکنه پای منم بیارن وسط؟؟ 

من نمیدونستم متاهله