2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره موضوع و جنسیتی نکنید

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

سر دخالت خونواده ی آقاس بیشتر 

تو همین سایت هم معلومه چقدر اونا که خواهرشوهرن یا فامیل شوهر دخالت میکنن 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

ب نظرم بیشتر طلاق ها تو ایران ب خاطر دخالت ها و فضولی های خانوادهاس.

بیشتر دلخوری ها ک کینها ب خاطر فرق گذاشتن بین عروسها و دامادها

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

خیانت و اعتیاد 

ک اینا اکثرا از طرف اقایونه 

و مسبب اکثر طلاق۸ای واقعی مردا هستن البته بنظرم .

تو خانوما هم هست اعتیاد و خیانت ک منجر ب طلاق میشه ک کمتره 

اینا دلایل اصلی طلاقن بنظرم 

بقیش چیزا الکی هست مثلا طرف دنبال پول و مهریه هس 

یکی فکر حرده زندگی مث دوران دوستیه  

یکی بچه دار نمیشه 

یکی بی احترامی خانواده همسر دیده ک دخترا اکثرا میرن 

سر جهزیه کم دادن 

کتک خوردن و سلطه بازی 

و

...

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم