2777
2789
عنوان

دخترم ديگه شير خودمو نميخوره

112 بازدید | 20 پست

خيلي ناراحتم قبلش هر دو رو ميخورد 

مريض ك شد اون هفته خيلي بد قلق شد فقط شيشه

خيلي تلاش كردم نميگيره

مامانم انقد سرزنشم ميكنه هي ميگه روزي هزار بار

خيلي تحت فشار ميخام بميرم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من ۲ماه دوشیدم براش، بقیش رو شیرخشک خورد، قد و‌ وزنش عالی، تا ۲سالگی یه تب هم نکرد تو اوج کرونا، همه چیزش عالیه، الکی خودتو اذیت نکن مادرت هم معلومه ناآگاهه وگرنه این حرفا رو نمی زد

به مامانت بگو دایه ی مهربان تر از مادر نشهتو خودت به اندازه کافی حرص و جوش میخوری دیگه اون سرت اوار ...

بخدا بارداريمم پرخطر بود

ارديبهشت دو سال پيشم نوزادم از بين رفت بخاطر قصور پزشكي

خيلي خودم داغون و كم طاقتم

اينم راه ميره ميگه اصلا شيشه دستت ميبينم حالم بد ميشه نگا نگا بچه رو شيرخشكي كردي هزارتا حرف ميزنه

ناراحت نباش عزیزم الان دیگ شیرخشک  ویتامینش بیشتر از شیر مادره با این مواد غذایی ها من وقتی دخترم رو از سینه ام جدا کردم آنقدر لاغر بود جون نداشت شیرخشک بهش دادم جون گرفت