2777
2789
عنوان

دخترم ديگه شير خودمو نميخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 20 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دو تا دختر دارم هر دو شیرخشکی شدن والا ناراحتم نیستم سر اولی همه بهم سرکوفت زدن افسردگی گرفتم الان میبینم اصلاااا مهم نیس سر دومی یه ذره هم اهمیت نمیدم ، سر یدونه شیر که نمیتونم خودمو بچه رو بکشم یا به بچه ام گشنگی بدم !! 

کی گفتهاین همه بچه شیر خشک خوردن چی شدن؟اینم یه موجی راه افتاده مثل تشویق برا زایمان طبیعی

اره والا نمیدونم چرا این چیزا رو میکنن تو‌مغز مردم ! البته که بیشتر قدیمیا این چیزا رو باور دارن 

اره والا نمیدونم چرا این چیزا رو میکنن تو‌مغز مردم ! البته که بیشتر قدیمیا این چیزا رو باور دارن

مردمم بدون تفکر و تعقل در موردش فقط میپذیرن!

با خودشون نمیگن مثلا تا حالا شده برا کسی مشکلی پیش بیاد بگن بخاطر این زوده که تو بچگی شیرخشک خورده؟!

من چند دکتر رو میشناسم بچشون شیرخشک خورده

شیر خشک همه ویتامین های مورد نیاز رو به اندازه کافی داره ولی شیر مادر ممکنه مادر اصلا تغذیه خوبی نداشته باشه

مادر هم نمیتونه دارو بخوره چون وارد شیرش میشه نمیتونه حتی نخود بخوره چون باعث نفخ بچه میشه