2777
2789

بچه ها لطفا کسی تجربه ی همچین چیزی داره داشتم فرش زیر مبلو درست میکردم جمع شده بود دستم خورد گلدون افتاد خاکش ریخت اومدم جارو کنم دیدم تو چندتا تیکه شیشه خوردست خیلی فکرم درگیر شده گلا برای همسرمه خودش هم بهشون رسیدگی میکنه بنظرتون علتش چیه کسی تجربشو داشته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر خاکش رو گلخانه عوض کرده عادی هستشیشه خرده کار سنگ ریزه رو میکنه برای هواکشی خاک

ن گلخونه عوض نکرده خودش میخره عوض میکنه ولی تاحالا ندیدم تو بقیه نیست فقط تو این یکی بود 

اره همه کاراشو خودش انجام میده

شاید برا زهکشی ریخته ولی شیشه آخه

ازش بپرس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شاید برا زهکشی ریخته ولی شیشه آخهازش بپرس

ازش بپرسم راستشو نمیگه ک، البته یبار گفت برام دعا گرفته تو گلدون خاک کرده چون اومدم خونه دیدم کنار گاز خاکستره کاغذه و ازش پرسیدم اینا چی یه بوییم میومد خندید گفت دعا نوشته برام از اینستا دیده چون سه روز قهر کرده بودم رفته بودم خونه مامانم منم خندیدم و رد کردم ولی شیشه دیگه یه مرحله ی دیگست

ازش بپرسم راستشو نمیگه ک، البته یبار گفت برام دعا گرفته تو گلدون خاک کرده چون اومدم خونه دیدم کنار گ ...

چی بگم والا من از دعا و سحر و جادو سر در نمیارم ولی اون بو مطمئنی مواد نبوده؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چی بگم والا من از دعا و سحر و جادو سر در نمیارم ولی اون بو مطمئنی مواد نبوده؟

اره بوی زردچوبه و شکر بود خاکستر کاغذاش بقل گاز بود اصلا اهل دود و دم نیست حتی سیگارم نمیکشه