2777
2789
عنوان

پول لازما بیاین

97 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها کسایی که مثل من مشکل مالی دارین من امروز از ویپاد یه تومن وام گرفتم همون لحظه زد به حساب در مورد پرداختش نمیدونم اگه کسی بلده راهنماییم کنه خلاصه اگه پول لازمین بازم تیریه تو تاریکی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاریخ پرداختشو زده یا میتونی ۱ ماهه دیگه یه جا همش رو پرداخت کنی یا میتونی ۴ قسطش کنی هر ماه یه قسط پرداخت کنی که اینجوری باید کامزد بیشتری بدی و دیگه نمیتونی وام بیشتری بگیری

کاربر آقا
خوب کی اولین قسطو باید پرداخت کنم؟

خودش توضیح داده اگه بخوای قسط بندیش کنی باید قبل از سر رسیدش قسط بندیش کنی و یه قسط پرداخت کنی و اگه بخوای میتونی ماه بعد دوباره یه قسط دیگه پرداخت کنی تا ۳ یا ۴ بار میتونی اینکارو انجام بدی ولی فکر کنم دیگه نتونی وام های بیشتر ۲ تومنی و ۳ تومنی و بیشتر بگیری چون اونجوری باید یه جا سرماه پرداخت کنی توی بخش تسهیلات بری نوشته تاریخ پرداخت و نحوه تسویه رو

کاربر آقا
خودش توضیح داده اگه بخوای قسط بندیش کنی باید قبل از سر رسیدش قسط بندیش کنی و یه قسط پرداخت کنی و اگه ...

نوشته تا هشت یازده وقت داری یعنی تا اون موقع میشه قسط اولو بدم؟

نوشته تا هشت یازده وقت داری یعنی تا اون موقع میشه قسط اولو بدم؟

آره اگه تاریخشم بگذره میشه پرداخت کرد ولی اسمت به عنوان بدهکار ثبت میشه و روزانه یه مبلغ کمی جریمه میشی و اگه پولی توی ویواد واریز کنی برمیدارن برای تسهیلات و تسهیلات بیشتر از یه تومن بهت نمیدن

کاربر آقا