2777
2789

راستش من اصلا تو فکر اینام نبودم ولی از این دخترام که همیشه خدا پاهاشون یخه یه بار با نامزدم بحثش شد و خودش گفت برات جوراب پشمکی بخرم بعد من توقع نداشتم خب ، خیلی ذوق کردم ولی اون انقد درگیر کار و امتحانای دانشگاهش شد که یادش رفت و فکر کنم جدیم نگفت

ولی من خیلی دلم روشه ، بحث مالیش نیست چون ۱۰۰ تا مثلشو میتونم بخرم ولی دوست داشتم از اون هدیه بگیرم

چندبارم حرفشو پیش کشیدم ولی خب مردا تا چیزیو مستقیم نگی نمیگیرن حرفتو

تمیدونم بخرم بعد به روش بیارم یا کلا بیخیال باشم

غرورمم نمیزاره مستقیم بهش بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخر واسه خودت

منم میگم بخرم برام

دوست ندارم محتاج کسی باشم یا انقدددد منتظر باشم که خوشحالم کنه

ولی دوست دارم بروش بیارم یطوری که بفهمه یا چیزی میخواد بخره مث ادم بگیره یا حداقل منو بساز نکنه تو خماری بزاره

نظر شما چیه

حالا چیز ارزش داری بود میگفتی این نمیخواد بگی

چیز ارزش دار رو که اصلا نمیتونم بگم غرورم نمیزاره

خودش ادم خسیسی نیست بخدا 

فقط فراموشکاره و حواست پرت و درگیر کار

ولی میخوام یاد بگیره حرفی میزنه پاش وایسه یا کلا نزنه

حالا اگه بازم اون خرید دستش درد نکنه . اینقدر فکر کردن نداره . خودت بخر بپوش

راست میگی ولش کن مگه چقدر ارزش داره

نهایت میخرم میپوشم عکسم میدم بهش میگم یادته گفتی برات بخرم دیگه سردت تباشه خودم خریدم😂

ببین بعد از ۱۳ سال زندگی مشترک یه نصیحت از من داشته باش . هیچوقت انتظار نداشته باش مرد جماعت خوش‌حالت کنه . اگر کرد که بگو ممنون اگر نکرد هم انتظار نداشته باش و سعی کن مهر طلب نباشی . خودت خودت رو خوشحال کن 

ببین بعد از ۱۳ سال زندگی مشترک یه نصیحت از من داشته باش . هیچوقت انتظار نداشته باش مرد جماعت خوش‌حال ...

چقدر حق گفتی

واقعا متنفرم از اینکه بست منتظر نشستم که اون خوشحالم کنه عین احمقا

میرم میخرم میپوشم لذتشو میبرم منت کسیم نمیکشم

مرسی فداتشم 

راست میگی ولش کن مگه چقدر ارزش دارهنهایت میخرم میپوشم عکسم میدم بهش میگم یادته گفتی برات بخرم دیگه س ...

یه نصیحت دیگه اینکه متلک هم ننداز به همسرت . بخدا خودشون متوجه میشن لازم به تذکر و متلک ما نیست . برای این میگم که بعضی مرداد ظرفیت متلک رو ندارن و خودشون هم تلافی میکنن که ما طاقت شنیدن رو نداریم . همیشه با احترام رفتار کن که احترام ببینی

چیز ارزش دار رو که اصلا نمیتونم بگم غرورم نمیزارهخودش ادم خسیسی نیست بخدا فقط فراموشکاره و حواست پرت ...

همون باارزش ها باید بکی

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40