2777
2789
عنوان

حضرت عباسی عکس با سرم نزارید استوری

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 48 پست

وای حالا خوبه شما اینا رو تو اینستا میبینین،،منی که تو روبیکا میبینم چی بگم پس🤦‍♀️روز زن که فقط سابیدنمون با عکس گذاشتناشون،شوهراشون ش و ر ت هم که گرفته بود عکسشو گذاشته بودن،اووووق

وای حالا خوبه شما اینا رو تو اینستا میبینین،،منی که تو روبیکا میبینم چی بگم پس🤦‍♀️روز زن که فقط ساب ...

من ایسنتا رو حذف کردم تلگرام هم هستن🙂

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا همه این گدا گشنه ها این کار رو میکنن اونایی که چشم و دلشون سیره بخدا ی عکس پروفم ندارن حداقل

اونایی ک سرم میزادن برای کمبود محبته اونایی ک غذا میزارن رو دیگه نمیدونم فازشون چیه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
منو بگو ک تو دوروز دو بار سرم زدم😂ن خدایی عکس با سرم کلاس داره

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀

ایشالا زودتر خوب شی 

نه بابا کلاس چیه خود سمه اسیدِ🤣🤣🤣🤣

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀ایشالا زودتر خوب شی نه بابا کلاس چیه خود سمه اسیدِ🤣🤣🤣🤣

مرسی خوب شدم .

اون یکیش رو میخاستم برم سر کار نیاز داشتم گواهی ببرم ک بگم سرما خوردم رفتم گواهی بگیرم پیش دکتر گف باید ی سرم دیگم بزنی تا بهت گواهیی بدم😂

ولی من میخام بعد طلاق اینو بزارم همه جاریام ببینن .چون اونا میگفتن اما باور نمیکردم

بنظرم نزاری بهتره .چون تو دیگه جدا شدی چرا میخوای باز گذشته رو زنده کنی  و بهش بفهمونی ک حق با کی بود همچیز تموم شد رفت دیگه 

از گوهمون پس استوری کنیمتو هاید کن خب اه

من چطوری هاید کنم یکی دیگه میذاره

خب ک چی مثلا سرم و غذا میدونی ک مردم اینارو میبینن فقط با خنده رد میشن و کسیم براش مهم نیس 

خب اهنگ بزار عکس خودتو بزار حال خوبتو ب اشتراک بزار عکس کتاب بزار عکس نوشته ادبی بزار شعر بزار نمیدونم ویدئو بزار کلیپ طنز بزار

مرسی خوب شدم .اون یکیش رو میخاستم برم سر کار نیاز داشتم گواهی ببرم ک بگم سرما خوردم رفتم گواهی بگیرم ...

😁😁😁

چه دکتر باحالی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
😁😁😁چه دکتر باحالی

اره خلاصه دیگه خوب شده بودم بازم ی سرم دیگه الکی زد

البته برا تو و اون باحال بود ن برا من ک دوباره ۴۰۰ دادم درحالی ک خوب بودم

اره خلاصه دیگه خوب شده بودم بازم ی سرم دیگه الکی زدالبته برا تو و اون باحال بود ن برا من ک دوباره ۴۰ ...

آخ ۴۰۰ تومن وای 😬

من سرم میزدم با آمپول میسد ۳۲۰ ،۳۸۰ 

فقط واسه پسرم گرون شد ۵۸۰ چون بچه بود😐😐😐