2777
2789

من دلم میخواد بزنم ب کوه و بیابون هیچکسو نیینم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من بزرگتره ولی هر جا رفتین منم ببرید😭

کلاس دومه بابت درساش دارم دیوونه میشم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

آخخخخ آخخخخخ همدرد منی 

اگه تو یه هفته ست. ما یه ماهه مریضیم 

پدرم دراومده، یوقتایی خیلی فشار میاد بهم میرم زیر دوش فقط گریه میکنم 

یا نهایت زورم اینه که شبا زود بخوابونمشون یه کم راحت شم 😂

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

پسر من ۱۱ ماهشه سرویس شدم ترک شیر هم ک کرده خستم خستههه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
جدی مادر بودن خیلی سخته

همین الان زنگ زدم به همسرم یه دنیا شکایت کردم و غر زدم

تا سایت رو باز کردن تاپیک تو رو دیدم گفتیم بقیه اش رو اینجا غر بزنم😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم