2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 164 پست
دوست خوبم من خانوادم رسم دارن معاینه بکارت اهل ی جایی هسم ک کلا رسمه فداتشم🩵من چ با این آقا چ با یک ...

دوست خوبم سر جدت گریه نکن واسع این نر کم حرصم بده دوست خوبم اگر عاشقت بود میموند بابا عاشق چطور بدون عشقش میتونه مگ میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا عقل نداره استاتر شخصیت حقیر مانند خوب نیست یک پسررررررر یک نررررررر ب من بگه بکارتتتتت یا بگه ا ...

عزیزم توضیح دادم پدرم خودش معاینه بکارت رو رسم میدونه عزیز....

من یکیو اینجوری میشناسم هر چه خواستگار برا خواهرش میاد نمیزاره درست شه چون خودش و شوهرش مورد توجه ان ...

عین خواهر من...تمام خواستگارهای درجه یک وپولدارمو پروند.یکیشون استاد بود،یکیشون مدیر شرکت نفت ... بعدا لو داد نمیخواستم شوهرت از شوهره من بالاتر باشه. تو بودی چه میکردی با این خواهر؟؟ ۳تا بچه دارم هنوز عقده ای بودنش یادم نرفته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من همونم که اولش گفتم چه خواهر بی ادبی

ولی الان میگم که خواهرت خوب کرد قدرشو بدون و قدر خودتم بدون اینقدر خودتو بی ارزش نبین

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دوست خوبم سر جدت گریه نکن واسع این نر کم حرصم بده دوست خوبم اگر عاشقت بود میموند بابا عاشق چطور بدون ...

حق با شماست 

ولی در مورد معاینه من خانواده خودم خیلی حساسن

حق با شماست ولی در مورد معاینه من خانواده خودم خیلی حساسن

ببخشید اگر تند رفتم دلم میسوزه واسه هم جنس خودم درضم از توهم بدم نمیاد😪 ماچ ب تو ناراحت نشو گور باباش با این تربیت کردنش اه 

الان تاپیک قبلتو دیدم. پسری که سه سال باهاش بودی بهت میگه اگر بخوام بگیرمت باید بهم برگه بکارت بدی. ...

اره خب حق با شماست 

ولی من تو خانواده ای زندگی میکنم پدرم واسه عهد قاجاره انقد قدیمی فکر میکنه

عزیزم توضیح دادم پدرم خودش معاینه بکارت رو رسم میدونه عزیز....

شوهر ایندت بهت اعتماد نداره خواهرررر

متوجه هستی??

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همه میگن بزن تو دهن خواهرت خواهرت دیونه‌ست خلهبه خواهرت چهولی نپرسیدن دلیل مخالفت خواهرت چیه؟اسی دلی ...

عزیزم کلا با قیافش میگ حال نمیکنم ایشون ی زخمی رو بدنشون دارن بخاطر تصادف از اون موقع مسخره میکنن