2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتره قبل از اینکه از کل ماجرا باخبر نشدی اینجوری اتیشی نکنی یه نفرو

خودمو جاش گذاشتم و واقعا کار اشتباهی کرده نمیشه جبران کرد مگر اینکه خواهره زنک بزنه خاستگارش عذرخواهی کنه شاید

تاپیکای قبلتم خوندم

ضمنا با پسره سه سال بودی بهت میگه معاینه بکارت بیار برام!!!!!!!😑😑

مطمئن شدم حق با خواهرته

من سه ماه با شوهرم برا آشنایی حرف زدم

خواهرشو زن داداشش هرکار کردن که سر نگیره این ازدواج نتونستن

چون عقیده داشت منو میخواد

نه گذشته منو یا هرچیز خزعبلات دیگه ای

مخالفه میگ بترشی نمیدمت بهش

چرا دلایلش چیه؟خوب این چیزا رو آدم با اشنایی بهش میرسه نیاز به فحاشی نیست🤦‍♀️🤦‍♀️

بعدم مگه پدر مادرتون در قید حیات نیستن

واای حرصم گرفت

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

خداروشکر که خواهر ندارم💔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خودمو جاش گذاشتم و واقعا کار اشتباهی کرده نمیشه جبران کرد مگر اینکه خواهره زنک بزنه خاستگارش عذرخواه ...

شما لطف کن برو تاپیکای قبلو بخون

هیچ دلیلی نداره خواهره عذر خواهی کنه

اخه مگه خواهر و مادر بدخواه زندگی دخترشونن

اسی هنوز سنش زیاد نیست

اگرم هست هنوز پخته نیست

من و تو که نباید مث اسی باشیم و بهش بگیم کورکورانه تصمیم بگیر

الان تاپیک قبلتو دیدم. پسری که سه سال باهاش بودی بهت میگه اگر بخوام بگیرمت باید بهم برگه بکارت بدی.  منم جای خواهرت بودم از پسره بدم میومد😕

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

یکم به حرفای خواهرت گوش کن 

ببین واقعا حق میگه یا نه

من گوش ندادم 

الان هرچی خواهرم گفته حقیقت از آب دراومده 

بعد ۹ ماه مثل سگ پشیمونم که جلوی خانوادم وایستادم 

قشنگ بیین حرفاش واقعا حقه یا نه