2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 128 پست

هر کاری انجام بدید مطمئن باشید در آینده طرف مقابل براتون انجام میده و چوبش رو خواهید خورد

شما اگر نیاز به روابط با جنس مخالف دارید از راه درست پا پیش بزارید نه اینکه در کثافتکاری بقیه خودتون و آینده تون رو تباه کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاضرم شرط ببندم به این خانوم علاقه مند شدی و گرنه ادامه نمیدادی خودتم بهتر میدونی چه اشتباه بزرگی رو ...

اصلا اینجوری که میگید نیست ، من حتی موقع حرف زدن تو روشون هم نگاه نکردم چه برسه به اینکه بهشون علاقمند بشم ، البته من نه حوصلم کشید و نخواستم که کل پروسه و دلیل کمک و موقعیت خودم و ایشون رو با جزئیات توضیح بدم ، این سو برداشتی هم که برای شما و بقیه ایجاد شده ناشی از این ندانستن همه ماجرا و جزئیات هست ، متاسفانه ماها بدون دونستن چیزی چشم بسته قضاوت میکنیم بدون اینکه خودمونو بزاریم جای اون شخص

اگ به فکر این هستید که اون خانومه رو عقد موقت کنید اشتباه محضه احتمال میدم شما سنت کم تر باشه از خا ...

اون خانوم متاهل هستن و منم هیچ حسی بهشون ندارم و کمکم هم صرفا به خاطر آینده خودشون و جلوگیری از رفتن به راه اشتباه بوده

اصلا اینجوری که میگید نیست ، من حتی موقع حرف زدن تو روشون هم نگاه نکردم چه برسه به اینکه بهشون علاقم ...

برادر من مسیله باهر جزئیاتی که هست کار شما اشتباهه 

قصدتون کمک بوده قبول 

به عاقبتش فک کردید!؟ 

به اینکه تهش چی!؟ 

ارتباطتون تا کجا !؟ 

شما همیشه میخاید تو زندگی این خانوم باشید!؟ 

احدی بفهمه تماااام کاسه کوزه ها سرشما شکسته میشه 

وزندگی اون خانوم هم بدتزاز هم میپاشه

نگران نباشید هیچکس بدون ادمی دیگه نمرده 

هیچی نمیشه تموم کنید رابطه رو 

اول بخاطرخدا بعدم خودتون هرچه زودتر تمام کنید

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
خیر ، متاهل هستن

من کم تر پیش میاد تو نینی سایت انقدر پیگیر تاپیک بشم الانم داره واقعا از سر دلسوزی و خواهرانه میگم 

شما جای برادر نداشته ی من هر چقدر زودتر پاتو از این قضیه بیرون بکشی برا آبرو وقت و انرژیت بهتره 

شاید شما بی غرض به اون خانوم کمک میکنید ولی اینکه اون خانوم دیگه شما رو تکیه گاه خودش میدونه یعنی زنگ خطر 

با شما یه کانکت عاطفی برقرار کرده و داره به همسرخودش خیانت میکنه 

دیر به دیر جوابشو بدید کوتاه و خلاصه 

کارو مشغله های زندگیتونو بهانه کنید 

ارجاعش بدید به روانشناس و تاکید کنید که هرکاری از دستتون بر اومده برادرانه انجام دادید دیگه کمک دیگه ای به ذهنتون نمی رسه 

دو سه روز کش بدید تا جوابشو بدید خودش میفهمه اوایل احتمالا گریه و زاری و گله کنه ولی اهمیت نرید

اون خانوم متاهل هستن و منم هیچ حسی بهشون ندارم و کمکم هم صرفا به خاطر آینده خودشون و جلوگیری از رفتن ...

این حرفای شما بیشتر به یه وکیل یا مشاور و اینا میخوره، در غیر این صورت خیلی خودتونو درگیر کردین، به هر حال خواهری برادری خونواده ای دارن این خانم.   عرف جامعه هم نمی‌پذیره این مدل دلسوزیو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اون خانوم متاهل هستن و منم هیچ حسی بهشون ندارم و کمکم هم صرفا به خاطر آینده خودشون و جلوگیری از رفتن ...

شما از اینکه ناجی و قهرمان باشید غرورتون تقویت شده و خوشحالید اونم از داشتن تکیه گاه جدید

ارتباطی کاملا بی معنی و اشتباه

من مشاورم

خب پس ایشون فقط دلگرم صحبتای شما شدن، شناخت از شخصیت  شما ندارن، یک طرفه اس؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.