2777
2789
عنوان

مجبورم باردار بشمممممم

150 بازدید | 7 پست

سلام خانمها من 30 سالمه و 4 سال ازدواج کردم

سه هفته پیش از درد زیر شکمم و حالت تهوع و کمر درد رفتم دکتر

بعد از سونو متوجه شدم سه تا کیست دارم یک خونی و دوتا مادر زادی هر کدوم  5 سانت هستن

و زخم دهانه رحم هم داشتم که بهم دارو دادن

دکتر بهم گفت باید اقدام کنی به بارداری

و زمان زایمان کیستاتو درمیاریم

و بهم گفتن باید باردار بشی اگر کیستا بزرگتر بشه به تخمدانت اسیب میزنه

و نازامیشی

حالم خیلی بده امادگی بارداری ندارم ولی باید اقدام کنم از بزرگ شدن کیستهام میترسم

اگر تجربه ای دارید در اخیتارم بزارید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بچه میخوایو دکتر اینو گفته خب مجبوری بیاری دیگه ولی باز به خدا توکل کن هرچی صلاحه بشه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

میشه بگین چرا تا الان دوست نداشتین باردار بشین؟

برای اینکه شرایط مالیمون به حدی نرسیده که بتونیم نیازهای بچمونو تامین کنیم

برای اینکه مستاجریم

برای اینکه همسر من شب تا صبح سرکارن و من تایم کوتاهی در کنارشم ....

برای اینکه شرایط مالیمون به حدی نرسیده که بتونیم نیازهای بچمونو تامین کنیمبرای اینکه مستاجریمبرای ای ...

بله شرایط سختی دارین. اما به نظرم به این اتفاق به چشم توفیق اجباری نگاه کنین. شاید مثلا قرار بوده ۱۰سال دیگه شرایطتون مساعد بشه برای بچه دار شدن ولی اون موقع دیگه امکان بارداری برای شما وجود نداشته باشه و تا آخر عمر حسرت بچه به دلتون بمونه. ممکنه این لطف خدا در حق شما باشه که هم از این بیماری نجات پیدا کنین هم لذت بچه دار شدن رو تجربه کنین.

ان‌شاالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد. به استقبال اتفاق پیش اومده برین و بد به دلتون راه ندین.