2777
2789

دوستان من تازه عقد کردم 

یه خواهر دارم حدودا ۱۴ سالشه

خودم ۱۸ سالمه

وقتایی که شوهرم میاد خونمون پیشم همش می‌ره سمت همسرم و دوست داره پیشش باشه

وقتی که همسرم چند وقت نمیاد میگه بهش زنگ بزن بگو بیاد هی می‌پرسه پس کی میاد پس چی شد 

مامانم میگفت بهم گفته که خوشبحال اجی من کاش جای اون بودم 

چند وقت پیش هم بهم گفته بود شوهرت خیلی از تو بهتر و خشگلترع ( اینجوری نیستا همه برعکسش رو میگن حتی مامان و بابای همسرم همیشه بهم گفتن و هر وقت میرم خونشون سریع پا میشن برام اسفند دود میکنن )

حالا تروخدا جبهه نگیرید که ذهنت کثیفه و اینا 

میگم شاید تو سن بلوغه این حرفا رو میزنع

فقط دارم میپرسم که طبیعیه آیا ؟

نیاز هست به همسرم بگم کمتر بیاد اینجا یه بهانه ای چیزی پیدا کنم بهش بگم؟

یا جای نگرانی نداره و طبیعیه 

البته همسرم خیلی آدم سر به زیر و دل پاکیه بیشتر نگران ارتباط خودم و خواهرمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما یه چیزی هست که این حس اومده سراغت

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

چند سالشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

پوفففف🙄😐

خدایا 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اقتضای سنشه سخت نگیر

تو اون دوره همه از این حسا دارن نسبت به سلیبریتی و خواننده و ... گرفته تا اعضای خانواده

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

عزیزم حتی اگه حرفات درست باشه اثر بلوغه و تلاطم هورمون چندسال دیگه خودش خندش میگیره

ولی خب توام غاقل نشو اما هییییچی بروز نده. یکم رقت و امد همسرتو کمتر کن ب خونتون. 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡