2777
2789

یکی از دخترای فامیلمون ازدواج کرد با یکی از فامیلاشون

پسره هم براش کلی خرج میکنه و هر چی این بگه میگه چشم 

دختره قبل ازدواج خودشیفته و مغرور بود بعد ازدواج دیگه بدتر شد در حالیکه با دوست صمیمی چندسالش کات کرد با دخترای فامیل دعواش شد و… حالا هم که مدام در حال پز دادن و به رخ کشیدن هست  

اوایل سعی کردم باهاش رقابت کنم و نشون دادم که شوهرکردن کار شاخی نیست و منم میتونم خوب خرج کنم اما الان دیگه خسته شدم دیگه کشش و توانشو ندارم پولشو هم ندارم اما از طرفی لجم میگیره فکر میکنه از همه بالاتر و بهتره و میخوام بهش نشون بدم اینجوری نیست

شما جای من بودین چیکار میکردین 

خواهشا مسخره نکنین بلخره برام مهمه اومدم ازتون کمک بگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگیتو کن عزیزم

بی تفاوت باش مگه سالی چندبار میبینیش بیخیال بابا

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

چرا شما اصلا حرص میخوری؟ زندگیتو کن کاری به تو نداره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

قطع رابطه 

کلا از افراد عقده ای خوشم نمیاد 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من چون تو ذهن خودم شوهر کردن برای پز دادن و افتخار کردن نیست وقتی تعریف میکرد جدی اصلا برام مهم نبود یه لبخند میزدم و میگفتم عزیزم ایشالا برای هم بمونید 

جدی حتی قابل فکر هم نیست که بخوای باهاش رقابت کنی بیخیال

ولی اگر خیلیی اذیتت میکنه ازش فاصله بگیر چون افراد خودشیفته اینطورین که حتی اگر تو بهش حسادت نکنی یجوری نشون میده که بهش حسادت میکنی و بازیت میده و ممکنه تو یه جنگی تو رو بذاره که خودتم حدسشو نمیزدی پس فاصله بگیر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بابا شورر کرده دیگه همچین کار خاصی نکرده

اون بیرون پره مرده میشه با اونا ازدواج کرد 

ولی ادم باید با اهل ازدواج و ادم درست ازدواج کنه

والا همه ازدواج میکنن 

جدیش نگیر بنظرم عقده ایه

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›