2777
2789

بگو تو دوس داری بمون ولی نمیتونی منو مجبور کنی من میرم خونه رو تخت خودمون فقط خوابم میبره. اینجوری دیگه عذاب وجدان میگیره برمیگردین

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من پرنده دارم همیشه اونارو بهونه میکنم اونا هم همیشه اصرار میکنن از رو نمیرن که ..

چ بهونه خوبی

کاش منم یه بهونه داشتم

البته من شوهرم مشکل داره اخه کیو دید خونش نزدیک باشه بعدش بره خونه یکی دیگه بخوابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ بهونه خوبیکاش منم یه بهونه داشتمالبته من شوهرم مشکل داره اخه کیو دید خونش نزدیک باشه بعدش بره خونه ...

بگو شب اذیت میشم جایه دیگه خوابیدنی 

یا بگو یادم رفته لامپ روشن مونده ..

یا صب زود باید فلان کارو بکنم 

ی کار نصفه داشته باش بهونه اش کن 

من با پدر شوهرم داخل یک ساختمان هستیمیکی دو بار شده همسرم سفر بوده من شام رو که با ایشون خوردم دیگه ...

پدر شوهرت تنهاست ؟

یا مادر شوهرم داری 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
خیر مادر شوهرم زمانی که همسرم خیلی کوچیک بود فوت شدنپدر شوهرم با یه زوج که از همون مواقع مستخدمشون ه ...

خدا رحمتشون کنه 

فکر کردم تنهاست 

آخه منم با پدر شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکردم اصلا 

با ایشون  راحت نبودم   که بخوام شب خونشون بخوابم 

البته الان فوت کردن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
خدا رحمتشون کنه فکر کردم تنهاست آخه منم با پدر شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکردم اصلا با ایشون راحت ...

خدا رحمتشون کنه. حق دارید آدم وقتی با کسی راحت نیست سخته بخواد خونه ش بخوابه 

راستش من با پدر شوهرم خیلی راحت هستم و واقعا دوستشون دارم

علت اینکه گفتم بعضی شب ها همونجا میخوابم اینه که گپ زدنمون به درازا میکشه😀

هم صحبت شدن باهاشون رو دوست دارم. در واقع یکی از آدم های امن و نزدیک زندگیم محسوب میشن

خدا رحمتشون کنه. حق دارید آدم وقتی با کسی راحت نیست سخته بخواد خونه ش بخوابه راستش من با پدر شوهرم خ ...

چقدر خوب 

خدا حفظشون کنه