2777
2789
عزیزم من از نوجوونی خیلی گرم بودم و الانم هستم گاهی وقتا روزی دو بار مجبور بودم انجام بدم انقدر گرم ...

عزیزم چه کنم منم مثل شما 

رفتم روانشناس بهم گفتن علتش اینه مشکل دیگه ای نداری 

گوگلم بزنید حتی از عوارض خود ارضایی نوشتن این مسئله رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ ربطی نداره الکی خودتو نگران نکن فقط از همین امروز ترکش کن ببین برای اینکه یک خانم به ارگاسم برسه ...

به نطرت طبیعیه تو چند ماه اول زن ارگاسم نشه اصلا؟ تا اون پوزیشنی که میخواد رو پیدا کنه؟

ببخشید میپرسم من خودا.... نداشتم هیچ گقت

با نامزدم رابطه سطحی داریم 

اما ارضا نمیشم چرا؟ کسی دلیلشو میدونه؟ 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
ولا من خودم مجردم ولی چند نفر از دوستام ک متاهل بودن اینطور میگفتن یکیشون میگفت من ار..ضا نمیشم عذرم ...

نمیدونم دیگه ولی من اصلا نمی‌فهمم فرق ارضا شدن و نشدن رو اصلاااااااا شوهرم میگه الکی میگی ولی واقعا راست میگم .🤦

خب بگو یه جور دیگه ار ضات کنه فقط دخول نیست که

الان دلم نمیخواد دیگه دستش بهم بخوره حالم از رابطه بهم میخوره 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

باید تلاش کنی ترک کنی ولی اگه عاشق همسرت باشی از بودن با اون هم لذت میبری ولی در کل ما خانوما تو رابطه به ارگاشم نمیرسیم مگه اینکه مرد خیلی دیگه کاربلد باشه. ولی حتما ترکش کن چون یهو میبینی اون میاد سمتت ولی چون تو خودتو خالی کردی نمیتونی رابطه درست حسابی داشته باشی اونوقت نه اون راضی میشه نع تو.  پس سعی کن ترکش کنی یاهم بذاری برا روزایی که حداقل مطمینی قرار نیست رابطه داشته باشی

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
به نطرت طبیعیه تو چند ماه اول زن ارگاسم نشه اصلا؟ تا اون پوزیشنی که میخواد رو پیدا کنه؟

عزیزم منم ک خو ا... نداشتم تا حالا اورگاسم نداشتم 

حتما ب اون دلیا نیی

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
نمیدونم دیگه ولی من اصلا نمی‌فهمم فرق ارضا شدن و نشدن رو اصلاااااااا شوهرم میگه الکی میگی ولی واقعا ...

اینطوری ک‌ خیلی بده😑 

عذرمیخوام تح..ریک هم نمیشی؟

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
پس تاثیری رو رابطع بعد ازدواجت نداشت

نه برای من تاثیر نداشت البته بگم من و شوهرم خییلی اهل فانتزی و معاشقه هستیم تو رابطه شوهرم از اینایی نیس که سریع کارشو کنه و بره یوقتایی که حوصله داریم یکی دو ساعت با همیم😅😅😅