2777
2789
ولی اکثر خانم ها با د..خول ارض..ا نمیشن فکرنمیکنم خیلی ربطی به خ.ا داشته باشه

من با اینکه تقریبا دوساله ازدواج کردم همین ا.رضا شدن رو نمی‌فهمم چجوریه اصلا نمیدونم آدم چجوری ب ارگاسم میرسه

عقد نیستیم هنوز

من بهش شدیدا اعتیاد داشتم والان چندسالی هس ازدواج کردم متاسفانه هیچ حسی ندارم و با دخول ارضا نمیشم شدم کوه یخ و با شوهرم مشکل دار شدم اون گرممم من کوه یخ همشم تقصیر خودمه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ ربطی نداره 

الکی خودتو نگران نکن 

فقط از همین امروز ترکش کن 

ببین برای اینکه یک خانم به ارگاسم برسه 

اول باید همسرشو دوست داشته باشه 

از رابطه باهاش لذت ببره و اینکه پوزیشن خاص خودش رو پیدا کنه واسع ارگاسم شدم 

برای هر کسم فرق داره 

بعد چند ماه میفهمی کدوم پوزیشن برات مناسب تر هست 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
سکس تراپی نرفتم ولی مشاوره نتیجه خاصی نداشت تنها پیشنهادایی ک دادن این بود که خود ارضایی رو دیگه ب ه ...

رابطه عاطفیت با شوهرت چطوره؟ اخه احساس ادما به پارتنرشون رو ارگاسمشون تاثیر میذاره

لذته هست ولی ارگاسم نیست شاید شما ب مرحله اعتیاد نرسیده بودی ..

عزیزم من از نوجوونی خیلی گرم بودم و الانم هستم گاهی وقتا روزی دو بار مجبور بودم انجام بدم انقدر گرم بودم ولی الانم خداروشکر گرم هستم تو رابطه

من با اینکه تقریبا دوساله ازدواج کردم همین ا.رضا شدن رو نمی‌فهمم چجوریه اصلا نمیدونم آدم چجوری ب ارگ ...

ولا من خودم مجردم ولی چند نفر از دوستام ک متاهل بودن اینطور میگفتن 

یکیشون میگفت من ار..ضا نمیشم 

عذرمیخوام اون یکی هم میگفت  من با راب..طه د..هانی ار...ضا میشم 

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
قبلا هم با خودارضایی تجربه اش نکرده بودی؟

اصلا نمیدونم خودارضایی چجوریه بخدا ولی از مجردین علاقه ب س.ک.س و این چیزا نداشتم دوست پسر هم نداشتم الآنم رابطه دارم نمیفهمم چیزی رو جز درد