2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

108 بازدید | 12 پست

خیلی میترسم خیلی خیلی زیاد اینقدر که کل ثانیه های زندگیم فکرم درگیرشه ی ماهی میشه توبه کردم دارم نمازام میخونم اول وقتشون دارم میکنم قرآن میخونم دیگه گناه ها رو گذاشتم کنار حجابم دارم درست میکنم ولی میترسم خیلی میترسم دارم نابود میشم دیگه خدایا یکم بی‌خیالی ب من بده دیگه خسته شدم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مطمئن باش اگه اعمالت خوب باشه خدا ترو به بهترین جای بهشت میبره پس چرا الکی میترسی؟

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

خب کجا میرم کی قراره باهام بیاد اگه کسی شفاعتم نکرد چی اگه گناه هام به ی جایی کشیدنم چی

خدا مهربونتر از این حرفاست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ب خدا از زندگی افتادم میترسم همین الانش گریم گرفته چند تا تجربه دیدم آروم نشدم باز میترسم

اینقدر سخت نگیر خانم

نمیریم چی میشه؟

فقط مرگ نزدیکامون رو میبینیم 

میوفتیم روی دست این و اون 

عذاب میکشیم

ترس نداره، همه میرن و همه و دیر و زود داره...اعتقاد یعنی چی؟ این مفهموم رو اگه درک کنیم متوجه میشیم که واسه هرکسی از ورود تا خروج ( خداوند زندگی و مرگ رو تعیین کرده) ب افکار درون ربط داره.. دیگه بهش فکر نکن و از همین امشب بگو خداوندا به حکمتت شک ندارم تو بودی که بوجود آوردی و همه چی رو به خودت میسپارم😊 این اعتقاد ب خداوند هستش نه تلقینی تو ذهن که آیا = من ازین به بعد اینجوری بگردم یا کارای خوب کنم وووووو== پس داریم شرط میذاریم واسه خداوند؟؟؟؟؟؟؟ اوونکه بدون منت همه کارارو میکنه🙃😊 بگو شکرت ، و خودتو بهش بسپار❤🙋‍♀️