2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 196 پست
وقتی دخترا همه جوره به پسرا خدمات ندن اونا هم مجبور میشن بالاخره تشکیل زندگی بدن از طرفی شرایط بد اق ...

ما ک دیدم ۱۵/۱۶ ساله هارو ازدواج کردن سنتی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جهاز هم بزار به عهده همسرت حداقل خرج بکنه برا زندگی مشترکتون نه هزینه این ازدواج به دوش پدر مادرتون ...

جهیزیه که ما باید بدیم کلشو + وام من که میخاد بگیره

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

مقدارشو نمیدونم ولی اونقدری که انصاف برای هر دو طرف رعایت بشه

مقدارش اینه که مرد اگر فوت کرد بشه ی آپارتمان موجه خرید با مهریه که بستگی به وسع مالی مرد داره خانواده ها پولدار بیشتر خانواده های با بضاعت کمتر ،ی آپارتمان در حد خودشون 

مسأله مسکن خیلی مهمه و بهترین چیز برای مهریه یا ملکه یا سکه .پول اصلا خوب نیست چون نرخ تورم بانک مرکزی خیلی مسخره هست

چرا مثلا خونه ۳ دونگ سه دونگ بشه تو قباله بنویسن ۳ دونگ از خانه ای که داماد در آینده میسازن الان تو ...

عزیزم دقیقا همین مورد برای یکی ازنزدیکترین اقوام مابوده که بجای مهریه گفتن سه دانگ ازخونه ای ک آینده خواهرگرفت ک اصلا کاربردقانونی نداره چون سندومکانش مشخص نیست فقط موقعی کاربرد داره که اون ملک موقع عقدوجودداشته باشه و بغیر اینکه ۳ دانگ سندمحضری زده بشه دقیق مشخصات اون سند تو عقدنامه ذکربشه

چه ربطی به این مثال داشت ! چون مهریه پولی نیس ک خرجش بشه ! مهریه پولیه که ‌اگه بخوان طلاق بگیرن مجبو ...

زنی که راحت بدست بیاد پسرا ارزششو نمیدونن باید سخت بدست بیای که قدرتو بدونن 

تو یه مهریه کم بزاری پسرا تورو راحت بدست میارن ولی اگه زیاد بزاری شاید تو آینده نتونی  ازش بگیری ولی پسره میفهمه تورو راحت بدست نیاورده 

به این چیزا توجه نکن قشنگم.زنی که خرج داره ارج داره واقعا جمله درستی نیست.شوهر من هرکاری برام میکنه. ...

من اینو هم با پسرا گشتم فهمیدم هم تو زندگی اطرافیانم دیدم زنای پرتوقع زندگی بهتری دارند دیدگاه ها متفاوته

معامله نیسولی فردا شوهره بیفته بمیره همون سقف بالاسرشون میرسه به خانواده پسرهیا اگر بچه باشه میرسه ب ...

آفرین همین وبگو نمیفهمن این زن ها تادراون وضعیت نباشن نمیفهمن بعد میان فاز روشنفکری برمیدارن!

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

عزیزم دقیقا همین مورد برای یکی ازنزدیکترین اقوام مابوده که بجای مهریه گفتن سه دانگ ازخونه ای ک آینده ...

دقیقا ارزشی نداره چون شاید داماد تا آخر عمرش خونه دار نشه  الان ما خونه از خودمون داریم بعد چند سال خونه دار شدیم ولی خب ممکنه کسی نداشته باشه

زنی که راحت بدست بیاد پسرا ارزششو نمیدونن باید سخت بدست بیای که قدرتو بدونن تو یه مهریه کم بزاری پسر ...

همه چیو باهم قاتی نکن ! تعداد سکه های مهریه صرفا نوشتن رو برگع هست و هزارراه در رو ! این ربطی به راحت و سخت بدست اوردن نداره .